Kako besplatno dobiti web sajt?

Krenula je već druga godina kako su gotovo sve industrije u velikim izazovima i kada je teško održati poslovanje. Iako su takve okolnosti, vaša prodaja ne mora da stane

31045 pregleda0 komentar(a)
Foto: Laganoo

Pogotovo u doba pandemije, online prisutnost je nešto što se podrazumijeva, na dnevnom nivou. Nevezano za uzrast, pol, zanimanje – svi smo postali internet korisnici, a upravo zbog toga i vaš biznis mora biti online.

Zašto vam treba web sajt?

Najbolji način da predstavite sebe i svoj posao na internetu je kreiranje web sajta.

Bilo da imate manji ili veći biznis, uz dosta truda, dobru web stranicu i adekvatan plan prodajnih i marketing aktivnosti, možete ostvariti odlične poslovne rezultate.

Izrada web sajta vam obezbjeđuje niz benefita:

  1. Pozicioniranje na Google pretrazi

Ne dozvolite vašem biznisu da bude zakinut za čitavu jednu grupu potencijalnih kupaca koji informacije traže na Google-u. Na primjer, kada se desi kvar na klima uređaju, korisnik će ukucati „servis klima uređaja” i ponudiće mu se web sajtovi na kojima će pronaći potrebne informacije, potom uzeti kontakt i pozvati servisera za dalji dogovor.

Dakle, potrebno vam je da u trenutku pretrage, koju god uslugu ili proizvod da nudite, budete vidljivi i na taj način dobijate klijenta.

  1. Ostavljate profesionalniji utisak

Istraživanja pokazuju da korisnici više vjeruju kompanijama koje imaju web sajt i time pokazuju svoju profesionalnost u poslovanju. Uz to, kada je jednostavan za upotrebu, savremen i pregledan, ugled kompanije raste.

Kada imate web sajt, ističete se u odnosu na konkurenciju koja nije na ovaj način “podigla” svoj biznis.

Web sajt je pogodan za sve djelatnosti. Čak i ako imate širok i raznovrstan asortiman, na raspolaganju imate dovoljno prostora da se predstavite onako kako želite.

  1. Dostupni ste u svakom trenutku, a web prodavnica radi 24/7

Bez obzira na dan ili doba dana, prodaja i informacije o vama su dostupne zainteresovanim korisnicima u svakom trenutku.

Gdje god se potencijalni klijenti nalazili, mogu pristupiti sajtu, saznati korisne informacije, poručiti proizvod ili uslugu. Na taj način web sajt stvara prilike za širenjem tržišta, jer kompanija više nije ograničena na lokalne kupce, nego postaje vidljiva i šire.

  1. Ne zavisite od društvenih mreža

Prvenstveno, nemaju svi društvene mreže. Drugo, neko od korisnika ima Facebook a nema Instagram, i obratno, pa je tako web sajt idealan kanal promocije za vaše proizvode jer mu mogu pristupiti svi.

Takođe, na društvenim mrežama vi i vaš biznis ste samo njihovi korisnici i morate se prilagoditi pravilima tih društvenih mreža, čime gubite slobodu u svom poslovanju.

Isto tako, u slučaju da iz nekog razloga nestanu vaše stranice na društvenim mrežama, gubi se i vaš jedini izgrađeni kanal komunikacije, pa biznis lako može posustati.

  1. Imate mogućnost praćenja posjeta sajtu i remarketinga

Kada imate web sajt, možete analizirati broj posjeta, pratiti ponašanje korisnika, vidjeti odakle dobijate najviše posjeta, na koje se potencijalne klijente treba fokusirati… Takođe, možete raditi remarketing i tako se oglašavati korisnicima koji su već bili na vašem sajtu i time iskazali interesovanje za vašim proizvodima ili uslugama.

Sve su ovo podaci od velikog značaja za vaše buduće aktivnosti, kako prodajne tako i marketinške.

Besplatno kreiranje web sajta koji će unaprijediti vašu prodaju

Za kreiranje web sajta potrebno je angažovati stručnjake. Agencija za digitalne i e-commerce usluge „Laganoo“ u svom timu ima profesionalce sa višegodišnjim iskustvom i nizom uspješnih digitalnih projekata kako na domaćem, tako i na inostranom tržištu.

Od danas, agencija Laganoo nudi promo akciju za sve nove klijente: BESPLATNO kreiranje web sajta!

foto: Laganoo

Umjesto 299 eura koliko iznosi cijena za kreiranje web sajta paketa Basic, od danas do 31. maja 2021. izrada web sajta se ne naplaćuje.

Vaš jedini trošak je iznos održavanja web sajta, od 29 eura mjesečno.

Dodatna povoljnost: ukoliko plaćate mjesečno održavanje za godinu dana unaprijed, umjesto za 12 mjeseci plaćate samo za 10.

Na taj način, umjesto 348 eura, cijena održavanja za godinu dana biće samo 290 eura.

Koraci su jednostavni:

  • Posjetite www.laganoo.me ili pozovite 069 25 26 26 i konsultujte se sa Laganoo timom oko najboljih opcija za vaš biznis.
  • Poručite Basic paket za izradu web sajta koji uključuje: 4 strane, web prodavnicu sa online poručivanjem ili zakazivanjem termina, tehničku i sigurnosnu podršku web sajta, email hosting i niz drugih benefita koje možete pogledati ovdje.
  • Odaberite svoj domen i sadržaj koji će biti predstavljen na sajtu.
  • Laganoo za vas kreira web sajt koji je usmjeren na kupca, koji zadovoljava njegove potrebe kao i vaše zahtjeve.
  • Vaš web sajt je online za samo 7 dana.

Učinite svoje poslovanje laganim, kontaktirajte „Laganoo“:

Broj telefona je: +382 69 25 26 26

Email: prodaja@laganoo.me

Web sajt: www.laganoo.me

Ili ih zapratite na društvenim mrežama Facebook, Instagram, LinkedIn i YouTube.