Otvorene dvije renovirane CKB poslovnice u Podgorici

CKB je obezbijedila olakšan pristup poslovnicama osobama sa invaliditetom, u skladu sa zakonskom regulativom i smjernicama iz ove oblasti

21901 pregleda0 komentar(a)
Foto: CKB

Nakon uspješno realizovanog projekta adaptacije i opremanja poslovnice na Bulevaru Svetog Petra Cetinjskog, kao i poslovnice na Trgu Nezavisnosti, CKB je u novom i savremenom enterijeru dočekala svoje klijente.

Obje poslovnice su opremljene u skladu sa OTP standardima, i zadovoljavaju sve estetske i tehničke standarde najvišeg evropskog nivoa.

“CKB kontinuirano radi na razvoju bankarske usluge i unapređenju odnosa sa klijentima. U tom cilju, poslovnice su renovirane kako bi klijentima pružili kvalitetne usluge u prijatnom i modernom ambijentu. Današnje bankarsko poslovanje sve više karakteriše upotreba savremenih tehnologija kroz proces digitalizacije proizvoda i usluga, ali lični kontakt sa klijentom i dalje ostaje važan dio poslovanja u izgradnji i održavanju dobrih odnosa sa klijentima. Renoviranjem ovih poslovnica nastavljamo sa procesom unapređenja izgleda poslovnih jedinica nudeći prepoznatljiv komfor OTP poslovnica u skladu sa najsavremenijim OTP standardima“, izjavila je Sandra Kordić, izvršni direktor Sektora za poslovanje sa fizičkim i pravnim licima.

CKB je obezbijedila olakšan pristup poslovnicama osobama sa invaliditetom, u skladu sa zakonskom regulativom i smjernicama iz ove oblasti.

Takođe, u renoviranim, ali i svim drugim poslovnicama CKB-a, poslovanje je organizovano na način da se osigura poštovanje epidemioloških mjera i tako sačuva zdravlje naših klijenata i zaposlenih.

Unapređenjem ambijenta svojih poslovnica, CKB nastavlja da pruža najbolje bankarsko iskustvo na tržištu, oslanjajući se na posvećenost i profesionalnost svojih zaposlenih, što predstavlja ključne vrijednosti banke i OTP grupe u okviru koje posluje.

Radno vrijeme poslovnica na Bulevaru Svetog Petra Cetinjskog i na Trgu Nezavisnosti je radnim danima od 8:00h do 16:00h.

Dobro došli!

Vaša CKB