Berane: Uhapšen osumnjičeni za više krađa

S.B. (22) sa prebivalištem u Beranama osumnjičen da je tokom februara i marta počinio više krivičnih djela iz oblasti imovinskih delikata

6412 pregleda6 komentar(a)
Foto: Shutterstock

Policija je uhapsila S.B. (22) sa prebivalištem u Beranama zbog sumnje da je počinio više krivičnih djela iz oblasti imovinskih delikata na teritoriji te opštine.

Kako je saopšteno iz Uprave policije, S.B. se sumnjiči da je krivična djela počinio tokom februara i marta.

On se sumnjiči da je 2. februara, uz prijetnju nožem, od zaposlene u jednom preduzeću uz prijetnju nožem otuđio torbicu sa novcem.

"Krivično djelo teška krađa S.B. je, kako se sumnja izvršio 8. marta na način što je uz upotrebu fizičke snage otvorio prozor na kiosku, a zatim sa šanka iz unutrašnjosti objekta otuđio određenu količinu novca i mobilni telefon. Osumnjičeni S.B. je 15. marta izvršio krivično djelo krađa na način što je iz pomoćnog objekta vlasništvo jednog fizičkog lica, otuđio motornu testeru. Istog dana S.B. je, kako se sumnja, izvršio još jedno krivično djelo krađa. On je iz otključanog vozila, iskoristivši nepažnju vlasnika, otuđio torbicu u kojoj se nalazio novčani iznos od oko 200 eura i lična dokumenta oštećenog", saopšteno je iz policije.

Dodaju da se sumnja da je S.B. 31. marta presreo žensku osobu i uz upotrebu fizičke snage ukrao novčanik u kojem se nalazilo oko 200 eura.

"Sa svim događajima je upoznat nadležni tužilac kojem će ovo lice danas biti privedeno na dalju nadležnost", saopšteno je iz policije.