Dnevnica sa Bojanom Popović: Vjetar u leđa

U večerašnjoj epizodi Dnevnice akterka je nekada jedna od najboljih rukometašica na svijetu, a danas selektorka ženske rukometne reprezentacije Crne Gore, Bojana Popović. Ona je radila i prikupljala pomoć za jednu porodicu koja živi na ivici apsolutnog siromaštva

10238 pregleda0 komentar(a)
Dnevnica sa Bojanom Popović: Vjetar u leđa, Foto: Vijesti online

Čuvena rukometašica imala je posla u restoranu, hotelu, ali je obavljala radne zadatke i u zdravstvenoj ustanovi. “Nije bilo baš lako, jer sam radila poslove koji zahtijevaju preciznost i koncentraciju i gdje se nema pravo na grešku. Ali ekipa emisije je širila pozitivnu energiju i dala mi dodatnu snagu da sve obavim mnogo lakše”, kazala je Popović nakon snimanja. Ona je istakla i da se iskreno nada da će porodica kojoj se pomagalo “dobiti novu energiju da nastavi da se bori”.

foto: Vijesti online

Iz produkcije Fabrika ideja multimedija koja realizuje Dnevnicu ističu da će “gledaoci večeras vidjeti kako se Bojana snašla na poslovima koji nijesu baš laki”. Dodaju da je “ekipa uživala družeći se jedan dan sa njom”, a vjeruju da će rezultat koji je napravljen nekome omogućiti mirniji san u narednom periodu.

Čuvena rukometašica je nakon sportskih pobjeda sa reprezentacijom, nastavila sa uspjehom i na drugom terenu.

“Niko se ne može obezbijediti za cio život kroz emisiju, ali ovo može da bude vjetar u leđa. Ovo je naša mala pomoć. Dali smo sve od sebe, a u nastavku oni bi morali da daju sve od sebe kako bi riješili svoje životne probleme i nastavili da žive bolje nego do sada”, kazala je Popović

foto: Vijesti online

Kuriozitet u ovoj epizodi je i to što je jednom članu porodice obezbijeđen posao, pa će na taj način na duže staze pokušati da riješe materijalnu situaciju. “U cijeloj priči je posebno to što je hotel Podgorica obezbijedio posao djevojci koja živi u teškim uslovima, a studira gastronomiju. Danas kada je teško naći posao zbog epidemije, ona je dobila dobar posao. Nadam se da će biti vrijedna i da će to značajno promijeniti njen život”, kazala je na kraju Popović.

foto: Vijesti online

Šta je sve Bojana radila, kako se snašla, koliko je prikupila i šta je sve obezbijeđeno za ugroženu porodicu, gledajte večeras u 20 sati na TV Vijesti.

Pokrovitelj emisije Dnevnica su IDEA prodavnice.