Mil Pop loyalty aplikacija

Nakon prvog logovanja, novi, ili već postojeći korisnik dobija 5 GRATIS bodova

33118 pregleda0 komentar(a)
Foto: MilPop

Mil Pop ovog mjeseca dočekuje svoju prvu godinu uspješnog poslovanja sa digitalnim Loyalty karticama, idealnim za skupljanje bodova i ostvarivanje jedinstvenih popusta u svim našim poslovnicama širom Crne Gore.

Baza od preko 15.000 aktivnih korisnika i status pionira u našoj branši na tržištu, kao prve aplikacije ovog tipa u Crnoj Gori, dovoljno govori o njenoj popularnosti i potrebi na tržištu. Registracija je besplatna i nije uslovljena kupovinom da bi se mogla sprovesti. Broj korisnika se svakodnevno povećava, jer su prepoznali benefite korišćenja ove aplikacije već prvim prijavljivanjem.

Nakon prvog logovanja, novi, ili već postojeći korisnik dobija 5 GRATIS bodova, koje može koristiti u svim našim poslovnicama. Lakoća korišćenja i još lakša registracija su samo dodatni povodi za preuzimanjem ove digitalne aplikacije. Korisnici Apple uređaja uskoro će dobiti iOS verziju.

foto: MilPop

PET GRATIS BODOVA

Važno je napomenuti da preuzimanjem aplikacije dobijate 5 GRATIS bodova koje istog trenutka možete iskoristiti za trgovinu, ili ih sačuvati i ukombinovati sa budućim bodovima za jedinstvene popuste na bilo koji proizvod. Sve što treba da učinite je da preuzmete aplikaciju sa Google Play prodavnice i krenete u kupovinu!

foto: MilPop

FUNKCIONALNOST APLIKACIJE

Aplikacija se prvi put pojavila u maju 2020. godine, kao pomoć Loyalty kupcima da imaju pristup svojim bodovima i popustima bez potrebe posjedovanja fizičke kartice. Sa godinu dana iskustva i brojnih poboljšanja iza sebe, aplikacija danas nudi mnogo više nego li na samom početku, a u planu su i brojne nove opcije i pogodnosti o kojima ćete biti obavješteni unutar same aplikacije.

Loyalty aplikacija Vam, uz sve gore navedeno, nudi brojne opcije:

- Skupljanje i trošenje loyalty bodova, koji se mogu koristiti pri kupovini SVIH artikala u Mil Pop radnjama širom Crne Gore

- Provjera aktuelnih akcija i sniženja, koje se blagovremeno obnavljaju i obavještavaju Vas putem aplikacije.

- Prelistavanje našeg mjesečnog kataloga, koji uz standardne popuste uvijek ima i posebne popuste za naše Loyalty potrošače

- Bodovi se ažuriraju automatski i prikazuju se u realnom vremenu.

INSTALACIJA APLIKACIJE

Ukoliko ste vlasnik Android uređaja, posjetom na Google Play možete preuzeti našu aplikaciju, te se nakon njene instalacije opredjeliti za jednu od dvije opcije: kreiranje novog naloga ili prijavljivanje sa postojećim.

Preuzimanje aplikacije, kreiranje naloga i korišćenje kartice su potpuno besplatni, a prvim prijavljivanjem ostvarujete i pravo na pet gratis bodova koje, zajedno sa ostalim prikupljenim bodovima, možete koristiti u svim našim poslovnicama u Crnoj Gori pri kupovini bilo kog artikla.

Ograničenja ne postoje, a bodove možete koristiti na ostvarivanje popusta za bilo koji proizvod u radnji, ili na eventualnu kupovinu proizvoda koristeći se isključivo bodovima. Postojeći i novi korisnici prijavljivanjem na aplikaciju ostvaruju 5 GRATIS bodova.

Aplikacija Vam omogućava skupljanje i trošenje Loyalty bodova, a bez potrebe nošenja kartice, čime svoj nalog i sve ove opcije uvijek imate u džepu, na svom telefonu.

foto: MilPop

Video instrukcije za instalaciju aplikacije