Budućnost počinje pripreme, 17-godišnji Ćetković potpisao do 2024.

“Plavi“ danas počinju sa pripremama za novu sezonu, 15. juna će saznati rivala u 1. kolu kvalifikacija za Ligu šampiona, a nova sezona u domaćem šampionatu će najvjerovatnije početi u avgustu

5106 pregleda0 komentar(a)
Foto: FK Budućnost

Nakon Lazara Mijovića, Viktora Đukanovića i Save Milića, još jedan tinejdžer je potpisao profesionalni ugovor sa FK Budućnost.

Sedamnaestogodišnji Aleksa Ćetković je dogovorio saradnju do ljeta 2024. godine.

“Osjećam se fantastično. Uspio sam da ostvarim dječački san. Naporno sam radio tokom cijele sezone i srećan sam što su u klubu to znali da cijene. Na meni je sada da radim što više i pomognem ekipi“, rekao je Ćetković.

Talentovani vezista je do sada imao stipendijski ugovor.

“Nije mala stvar za mladog igrača da igra u najvećem klubu u državi. Srećan sam što Budućnost računa na mene, a ja ću pokušati da opravdam povjerenje“.

Aleksa je prethodne takmičarske godine, iako kadet po statusu, trenirao sa prvim timom i upisao 14 nastupa.

“Odigrao sam dosta utakmica, imao dobru minutažu i zadovoljan sam učinkom u sezoni u kojoj je osvojena prva dupla kruna. Mislim da sam svoj dio posla odradio kako treba, s obzirom na to da sam mlad. Smatram da sam imao dobru sezonu u kojoj sam mnogo toga naučio“.

“Plavi“ danas počinju sa pripremama za novu sezonu, 15. juna će saznati rivala u 1. kolu kvalifikacija za Ligu šampiona, a nova sezona u domaćem šampionatu će najvjerovatnije početi u avgustu.

“Očekujem samo najbolje, idemo naprijed u ostvarenje novih ciljeva i obaranje novih rekorda. Sada je fokus na Evropi i nadam se samo najboljem. Na nama je da odradimo kvalitetne pripreme i budemo spremni za predstojeće utakmice. Neće biti lako, ali mislim da imamo kvalitet i da možemo još jednom ispisati istoriju“, poručio je Aleksa Ćetković.