Za različite prilike: Neka vas inspiriše Olivija Palermo

Olivija Palermo na svom Instagram nalogu, koji preti 6,5 miliona ljudi, pokazuje kako možemo da dodamo prefinjenost svakom našem izgledu

6315 pregleda0 komentar(a)
Olivija Palermo, Foto: Instagram/oliviapalermo

Poznata po svom talentu da kombinuje jedinstvene luksuzne komade sa klasičnim koje svi imamo u ormaru, Olivija Palermo, već godinama je jedna od najbolje stilizovanih žena u polju mode. Inspirativnog izgleda, ona je poznata po saradnjama sa poznatim modnim časopisima i kućama visoke mode. Njen Instagram nalog prava je oaza inspiracije, a Harpers Bazaar izdvaja četiti stajlinga koje ćete lako kopirati i nositi u raznim prilikama.

1. Za plažu

foto: Instagram/oliviapalermo

Mislima smo već na fantastičnim plažama, a mnogi se pripremaju za dane odmora. Olivija Palermo pokazuje kako možemo da dodamo prefinjenost svakom našem izgledu za plažu. Tajna je jednostavna: klasični crni kupaći kostim - odgovara svim tipovima tijela - elegantna pletena korpa, jedan od najtraženijih trendova sezone, i kaftan suknja koja se može nositi od jutra na plaži do popodneva za ručak u restoranu na plaži.

2. Za grad

foto: Instagram/oliviapalermo

Naši stajlinzi u gradu, posebno tokom ljetnjih mjeseci moraju biti lagani i udobni. Bijela haljina-košulja je idealan izbor. Ovaj jednostavan odjevni komad izgledaće sjajno u kombinaciji sa modernom torbom, ali i svilenom maramom koja će na adekvatan način zamijeniti masku.

3. Za posao

foto: Instagram/oliviapalermo

Možda vaš posao zahtijeva formalnije odjevne komade, ali oni mogu steći eleganciju i ženstvenost ako ih pravilno kombinujemo. Za moderan izgled u kancelariji tokom ljeta, odaberite odjeću u prefinjenoj krem nijansi koja se jedinstveno kombinuje sa zlatnim modnim dodacima, istovremeno pravilno ističući preplanulu kožu.

4. Za noćni provod

Noćni izlasci se polako vraćaju u naše živote i radujemo se ponovnom nošenju elegantnije odeće. Maksi crna haljina uvijek će ostaviti najbolji utisak, dok će u kombinaciji sa klasičnim nježnim sandalama i sjajnom torbom učiniti da zasijate ovog ljeta.