Najnoviji modeli po najpovoljnojoj cijeni

Akcija traje do isteka zaliha

1783 pregleda0 komentar(a)
MTEL (Ilustracija)

Kompanija MTEL je pripremila najnoviju ponudu za sve korisnike koji žele kupiti najnoviji model telefona.

Od sada su u ponudi dva modela telefona marke Realme po najpovoljnijoj cijeni uz Urban Neo pakete, koji donose neograničene razgovore u mreži i najveće količine Interneta, čak do 150GB mjesečno.

Najnoviji model Realme C21 je po cijeni od samo 2.5 eura mjesečno uz paket Urabn Neo M+. Uz isti paket model Realme 8 dostupan je po cijeni od samo 5 eura mjesečno.

Ova ponuda važi uz ugovor na 24 mjeseca, a telefone je moguće kuputi i uz druge pakete iz ponude, po odgovarajućim cijenama. Aktivacija postpaid kartice se plaća 6 eura.

Svi novi korisnici Urban Neo paketa koji potpišu ugovor na 24 mjeseca dobiijaju od MTEL-a poklon. U najvećem paketu Urban NEO XXL dobijaju aplikaciju MOVE sa čak 500GB Interneta za praćenje TV sadržaja sa preko 250 kanala, potom 200 GB svakog mjeseca za surfovanje Internetom i aplikaciju NBA 3 Game Choice, za sve ljubitelje najpopularnije košarke na svijetu.

Akcija traje do isteka zaliha.

Više informacija o cjelokupnoj ponudi MTEL-a, korisnici mogu naći na Facebook stranici Mtel Imate Prijatelje, web site-u https://mtel.me/ kao i pozivom Korisničkog servisa na broj 1600.