SBbet daje najveće kvote na svijetu: Engleska 1.55, Danska 2.30!

Ponuda koja se ne propušta

8243 pregleda0 komentar(a)
Foto: SBBet

Završnica Evropskog prvenstva je u žiži javnosti, pa i SBbet kladionice.

Za danas su spremne pojačane kvote za četvrtfinalne mečeve EURO 2020.

Donosimo vam najbolje kvote na pobjedu Engleske protiv Ukrajine, odnosno Danske protiv Češke.

SBbet za svaki postignuti gol na Evropskom prvenstvu donira 20 eura u humanitarne svrhe.

Kako je do sada postignuto 128 golova, prikupili smo 2.560 eura.

Nek se mreža trese.

UKRAJINA – ENGLESKA ( SUBOTA, 21:00h), DVOJKA 1.55

Engleska nogometna javnost postavlja samo jedno pitanje: Vraća li se fudbal kući?

U osmini finala Europskog prvenstva njihova reprezentacija eliminisala je Njemačku i širom su joj otvorena vrata završnice.

Englezi su se našli u donjem dijelu žrijeba, u kojem nema više niti jedne jake reprezentacije i put do finala im je sledeći: Ukrajina, Danska i Češka do toliko željenog finala, u kojem nisu igrali još od 1966. godine i osvajanja titule prvaka svijeta.

Ukrajinci će ove subote biti protivnik Garethu Southgateu i njegovim pulenima, koji će u Rimu po prvi put na turniru igrati na neutralnom terenu, izvan svog Londona.

Prvo što treba naglasiti vezano uz Englesku svakako je nula primljenih pogodaka na Euru, čime se niko drugi ne može pohvaliti. Čak je i Italija napokon primila gol protiv Austrije.

Obrana čiju okosnicu čine Harry Maguire i John Stones djeluje odlično i ne pruža mnogo prilika protivnicima, a sjajno se nadopunjuje s ostatkom momčadi.

A za golove je i dalje zadužen Raheem Sterling, kojem se među strijelcima napokon pridružio protiv Njemačke i Harry Kane.

Andrij Jarmolenko i Roman Jaremčuk ostaju najveće prijetnje u napadu Ukrajine, strijelci po dva pogotka na turniru, dok sve bolje igra na lijevoj strani Cityjev dragulj Oleksandr Zinčenko.

Ukrajinci imaju u svojim redovima mlade talente i ponešto iskusnih igrača, željnih svojoj naciji donijeti još malo radosti. No, Englezi su puni zvijezda i imaju čvrstu igru za koju još nitko nije pronašao recept na ovom turniru pa bi sve osim pobjede favorita u Rimu bilo zaista veliko iznenađenja.

Sve osim pobjede Engleske u vom duelu bilo bi veliko iznenađenje a SBbet ti je pripremio kvotu od 1.55 na pobjedu Gordog Albiona.

ČEŠKA – DANSKA (SUBOTA, 18:00h ), DVOJKA 2.30

Uoči početka Eura malo ko je vjerovao da bi jedan od polufinalista mogla biti Danska ili Češka, no upravo to će se dogodit ove subote.

Možemo reći da se radi o dva najljepša iznenađenja turnira. Danska je prošla pravu dramu nakon što se Christian Eriksen srušio na terenu protiv Finske i pravo je čudo da su se igrači oporavili od tog šoka i prošli u osminu finala, zahvaljujući uvjerljivoj pobjedi protiv Rusije.

Češka je pokazala moć već u prve dvije utakmice, u kojima je blistao Patrik Šik, strijelac pogotka gotovo s centra protiv Škotske. A najbolje su sačuvali za nokaut fazu i duel s favoriziranom Holandijom, koju je u velikom stilu izbacila s turnira.

Dakle, pred nama je dvoboj dvije reprezetacije koje znaju kako kazniti greške protivnika pa i poentirati udarcima izvan kaznenog prostora. Mladi Mikkel Damsgaard pokazao se izuzetno opasan sa distance, kao i Andreas Christensen, dok kod Čeha Šik puca iz svih pozicija i ima već četiri postignuta gola.

Danci će u ovaj duel ući oslabljeni zbog neigranja nekolicine igrača .Ne samo što je Eriksen otpisan, već se povrijedio i Yussuf Poulsen, no Kasper Dolberg ga je s dva postignuta gola fantastično zamijenio protiv Walesa pa se to nije ni osjetilo.

Češka takođe igra vrlo dobro u napadu pa Jaroslav Šilhavy i njegovi igrači sigurno bez imalo straha iščekuju utakmicu u glavnom gradu Azerbajdžana.

Iako nisu u užem krugu favorita, ove nacije imaju nogometnu tradiciju, a u Bakuu će nam pokazati tko je trenutno zreliji za najviše domete.

Ipak, blagu prednost dajemo Danskoj u ovom duelu sa najboljom kvotom na dvojku u SBbet kladionici od 2.30.

SBbet za svaki postignuti gol na Evropskom prvenstvu donira 20 eura u humanitarne svrhe.

Kako je do sada postignuto 128 golova, prikupili smo 2.560 eura.

Nek se mreža trese.