Ovogodišnji Party bus kreće iz Podgorice

“Cilj nam je da i ove godine promovišemo ljepote sjevera Crne Gore, i kroz muzički i ekološki program pokažemo ove destinacije na poseban način", saopštili su organizatori, NVO “Sinteza”

4329 pregleda1 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock

Jedinstvena manifestacija kod nas i u regionu, Party bus, peti po redu, kreće sjutra veče iz Njegoševe ulice u Podgorici.

Nastupiće hrvatski šansonjer i kantautor Ibrica Jusić i crnogorska grupa “Rudolf”. Isti muzičari nastupiće 22. jula u Kolašinu, dok će se pomenuta ekipa, pojačana niškom rok grupom “Galija”, nastupiti 23. jula u Pljevljima.

“Cilj nam je da i ove godine promovišemo ljepote sjevera Crne Gore, i kroz muzički i ekološki program pokažemo ove destinacije na poseban način. Party bus će i ove godine biti prilika i za profesionalni video zapis čiji isadržaj je isključivo promotivno turistički. Film koji se radi u postprodukciji je jedinstven after movie koji je na autentičan način zabilježio, pored muzičkog dijela projekta i prirodne ljepote Crne Gore”, saopštili su organizatori, NVO “Sinteza”.

Najavili su da će ove godine, kao i prethodnih, u sklopu Party busa biti realizovan i čitav set ekoloških programa, od čišćenja izletišta do simboličnih sađenja sadnica. Podsjetili su da su prethodnih godina, u sklopu manifestacije, promovisali Plužiine, Bar, Podgoricu, Nikšić i Danilovgrad, ali i turističke destinacije koje gravitiraju u okolini pomenutih opština.

“To su Pivsko jezero, Pivski manastir, Spomen dom u Crkvičkom polju i etno sela na prostoru Pive, zatim Krupačko jezero, manastir Ostrog, Duklju, Kučka korita, Virpazar i Skadarsko jezero, podrum vina, tvrđavu Besac, Stari grad Bar, plaže, privatne crnogorske vinarije”, naveli su organizatori.