Naš diskont u novom izdanju, a sa starim cijenama

Naš diskont će ponuditi samo proizvode prve klase, strogo kontrolisanog porijekla i kvaliteta, po najnižim cijenama na tržištu. U moderno dizajniranom enterijeru će omogućiti iskustvo trgovine na mnogo većem nivou od onog koji poznaje ne samo tržište Crne Gore, već i cijeli prostor bivše Jugoslavije

479 pregleda0 komentar(a)
Voli naš diskont, Foto: Voli
14.11.2017. 07:26h

Naš diskont se godinama unazad pozicionirao kao prvi izbor velikog broja potrošača. Imajući u vidu da je od svog otvaranja obarao sve rekorde u trgovačkoj branši u našoj zemlji, odluka kompanije Voli je da kupcima omogući iskustvo trgovine na mnogo većem nivou od onog koji poznaje ne samo tržište Crne Gore, već i cijelog prostora bivše Jugoslavije.

Naš diskont donosi sasvim nov koncept, moderan pristup dizajnu enterijera, tehnološke inovacije, proširenu ponudu koja broji čak 25.000 artikala, na značajno većoj kvadraturi od prethodne, koja sada dostiže 6000 kvadratnih metara. Značajan je podatak da je kompanija Voli za potrebe objekta otvorila 180 novih radnih mjesta.

Osim spektakularnog izgleda i usluge na koju je stavljen akcenat, ono što je potrošačima u fokusu interesovanja su cijene i kvalitet ponude.

Iz tog razloga Naš diskont će u skladu sa politikom Kompanije, ponuditi samo proizvode prve klase, strogo kontrolisanog porijekla i kvaliteta, po najnižim cijenama na tržištu.

"Odgovornost lidera u tgovačkoj branši je je velika, ono što mi pružamo potrošačima je sigurnost, kojom smo zaslužili povjerenje naših lojalnih kupaca. Imamo kapaciteta da im ponudimo više i iz tog razloga, cijene u Našem diskontu će biti prilagođene svima. Ukratko - kupce u Našem diskontu očekuje najbolja ponuda u besprekornom ambijentu, a cijene u skladu sa onim što su navikli kada je taj objekat u pitanju - najniže u našoj zemlji", saopštili su nam iz kompanije Voli.

Osim hipermarketa, u pripremi je otvaranje i restorana, sada već prepoznatljivog koncepta koji je primjenjen u restoranu Bar 49, ovdje sa nazivom Bar 61. U specifičnom enterijeru, na gotovo 1000 m2, osim tradicionalnih domaćih jela nudi mediteransku kuhinju i bogatu ponudu zdrave i vegetarijanske hrane.

U prizemlju objekta otvara se i moderna apoteka.

Posjetiocima je važan prostoran parking, a to je osigurano sa 365 parking mjesta, od čega najveći broj čine natkrivena. Pozicija na ulazu u Podgoricu predstavlja posebnu povoljnost kupcima koji dolaze sa strane, imajući u vidu da se nalazi na samom saobraćajnom čvorištu ka primorju, zaobilaznici ka sjeveru Crne Gore i ulasku u sam grad.

Naš centar raspolaže sa još 6000 m2, a to je prostor koji će biti otvoren u martu sledeće godine. Za sada traje prikupljanje ponuda, Voli će se potruditi da tržištu ponudi nešto što do sada nije bilo u Crnoj Gori.

Na snovu svega što je planirano i pripremljeno i što očekuje potrošače zaključak je da upravo mi u Crnoj Gori imamo privilegiju da kupujemo u naboljem hipermarketu u okruženju.

Potrošači od Volija uvijek očekuju najviše, a Naš diskont prevazilazi i najsmjelija očekivanja.