Udarao me, govorio mi je da treba da umrem: Zverev ponovo optužen za nasilje

Zverev je demantovao priču bivše djevojke, ali stigle su nove optužbe

23064 pregleda16 komentar(a)
Foto: Reuters

Olga Šaripova, bivša djevojka Aleksandra Zvereva, još jednom je optužila njemačkog tenisera za zlostavljanje dok su bili u vezi.

Ona je prije devet mjeseci prvi put izašla u javnost, ispričavši da ju je Zverev u Njujorku 2019. tokom US opena davio jastukom, a sada govori o nasilju koje se dogodilo tokom turnira u Šangaju iste godine.

Šaripova je 2019. sa Zverevom otputovala na kinesku turneju.

„Bio je mirniji i kontrolisao se, a ja sam osjećala bezbjednije“, rekla je Šaripova.

Međutim, jedne noći, kaže Šaripova, ponovo je došlo do incidenta, jer je Zverev bio bijesan što nije bila u hotelskoj sobi kada se on vratio.

„Kada sam izašla ispod tuša i krenula po peškir, došao je i rekao: ’Spakuj odmah stvari i idi’. Rekla sam mu: ’OK, možeš li samo da sačekaš nekoliko minuta? Gola sam ovdje.’ Počeo je da me udara, a ovoga puta sam shvatila da ne mogu da budem vreća za udaranje. Samo sam pokušavala da se zaštitim. Žena sam, nisam mnogo jaka“.

Navela je i da je Zverev vređao dok je udarao.

„Počeo je da mi govori stvari poput: ’Nadam se da ćeš umrijeti, trebalo je juče da umreš, ali ne u mojoj sobi. Ako hoćeš da umreš, uzmi insulin i idi umri na ulici, jer ja ne želim probleme. Ne želim više da se bakćem sa tobom’. Ja sam plakala i rekla mu: ’OK, ako želiš da umrem, daj mi insulin. Idem na ulicu i to je to. Ne mogu više da se borim s ovim. Šta hoćeš od mene?“.

Zverev je kasnije otišao na meč osmine finala Šangaja i bile su vidljive ogrebotine na lijevoj strani vrata.

Njih dvoje nisu od tada u vezi.

Zverev je demantovao priču bivše djevojke, ali stigle su nove optužbe.