"Mihael se dvoumio da li da skija, trebalo je da idemo u Dubaji"

Što se tiče Mihaelovog zdravstvenog stanja, koje je obavijeno velom tajne, Korina nije htjela da ulazi u detalje

17476 pregleda3 komentar(a)
Korina Šumaher, Foto: Reuters

Korina Šumaher, supruga legende sporta i Formule 1, prvi put je ispričala o pozadini nesreće koja se dogodila u decembru 2013. godine, kada je Mihael tokom skijanja pao na glavu i doživio teške povrede, koje devet godina kasnije nisu sanirane i izliječene.

„Nikada nisam krivila Boga za ono što se dogodilo. To je bila loša sreća. Ne možete imati veću nesreću u životu od ove”, kazala je Korina u dokumentarnom filmu koji će Netfliks premijerno prikazati 15. septembra.

Ona je ispričala da je tog kobnog dana, Mihael bio u dilemi da li da nastavi sa skijanjem.

„Rekao mi je da snijeg nije optimalan i da bismo mogli da promijenimo odredište i odemo u Dubaji“

Što se tiče Mihaelovog zdravstvenog stanja, koje je obavijeno velom tajne, Korina nije htjela da ulazi u detalje.

"Živimo zajedno, pratimo tretmane, činimo sve da Mihael bude dobro i da se poboljša njegovo stanje. Želimo da osjeća da je porodica jedinstvena. Očigledno je da mi Mihael nedostaje svaki dan, nedostaje djeci, svima koji ga vole. Svima nam nedostaje “.

„Imao bih o mnogo čemu da razgovaram sa ocem", rekao je njegov sin Mik.

"Sada sam u Formuli 1, mogli bismo da razgovaramo o mnogim stvarima. Odrekao bih se svega samo da bih to mogao da doživim”

Dokumentarac Netxlixa ne govori konkretno o Šumaherovom trenutnom zdravstvenom stanju, jer je to bio uslov porodice da se uopšte snimi.

"Nikada nisam mislila da bi Mihaelu moglo nešto da se dogodi. Ali mi nastavljamo da živimo svoj život. Važno je da ti nastavite da uživate u svom privatnom životu što je više moguće", kazala je Korina.