ODT Cetinje: Oštećeni policajac još nije saslušan

"ODT u Cetinju napominje da će prilikom donošenja odluke u predmetu, u kojem je osumnjičen V.V., osim iskaza oštećenog, cijeniti i sve druge dokaze koji se pribave u postupku izviđaja"

12807 pregleda16 komentar(a)
ODT u Cetinju, Foto: Vijesti

Osnovno državno tužilaštvo u Cetinju reagovalo je povodom teksta objavljenog u ND “Vijesti” pod naslovom “Veljović neće biti ni optužen?”, i saopštilo da oštećeni policijski službenik još nije saslušan, "niti je donesena odluka u predmetnoj krivično-pravnoj stvari".

"Osnovno državno tužilaštvo u Cetinju napominje da će prilikom donošenja odluke u predmetu, u kojem je osumnjičen V.V., osim iskaza oštećenog, cijeniti i sve druge dokaze koji se pribave u postupku izviđaja. O donijetoj odluci javnost će biti blagovremeno informisana", piše u reagovanju koje potpisuje rukovodilac Duško Milanović.

Povezani članci

14. Septembar 2021.

Veljović neće biti ni optužen?

Dodaju da je ODT u Cetinju otvoreno za saradnju sa medijima, što je pokazalo i u prethodnom periodu, zbog čega mole predstavnike medijske zajednice da prije objavljivanja, u cilju pravilnog informisanja javnosti, provjere saznanja do kojih su došli i ne prejudiciraju odluku koja će biti donijeta.