Martinović: Abazović u pokušaju da politički ućari, plasirao podmuklu i neistinitu podvalu

"Na svojim organima donosi odluku o zabrani ustoličenja. Evropski, nema šta. Na Cetinju glasa protiv ustoličenja. Građanski, nema šta. Potpredsjednik Vlade insistira da policija ne interveniše. Državnički, nema šta"

25380 pregleda46 komentar(a)
Martinović, Foto: Boris Pejović

Poslanik i potpredsjednik Demokratske Crne Gore Vladimir Martinović kazao je da je potpredsjednik Vlade Dritan Abazović u namjeri da Demokrate "poistovjeti sa desnim subjektima i politički ućari plasirao podmuklu i neistinitu podvalu".

Martinović je reagovao na navode Abazovića koji je povodom dogovora Demokratskog fronta i Demokrata o rekonstrukciji Vlade, između ostalog, rekao da to što su partije našle zajednički jezik "je dobra stvar za neke buduće političke relacije u Crnoj Gori".

"Istina je unekoliko drugačija: Ako ko ima sličnosti s desnim subjektima, ima URA. A evo i zašto: Na svojim organima donosi odluku o zabrani ustoličenja. Evropski, nema šta. Na Cetinju glasa protiv ustoličenja. Građanski, nema šta. Potpredsjednik Vlade insistira da policija ne interveniše. Državnički, nema šta. U policiji zadrži sve kadrove bivše vlasti umiješane u švercerske stvari. Hrabro, nema šta. Postane zvijezda Vučićevih tabloida. Zapadnjački, nema šta", naveo je Martinović.