Danilovgrad: Tri krivične prijave zbog krađe i falsifikovanja isprave

Nikšićani M.Š. i R.K. sumnjiče se da su krađom počinili štetu privrednom društvu, B.P. uhvaćen sa registracijama koje potiču sa drugog vozila

3357 pregleda0 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock

Danilovgradska policija je, u konsultaciji sa tužiocem u Osnovnom državnom tužilaštvu u Podgorici, podnijela u redovnom postupku krivičnu prijavu protiv M.Š. (36) i R.K. (44) iz Nikšića zbog sumnje da su počinili krivično djelo - krađa na štetu jednog privrednog društva iz Danilovgrada.

"Realizujući planske aktivnosti na suzbijanju izvršenja krivičnih djela iz oblasti opšteg kriminaliteta, pripadnici policije su 3. septembra u krugu objekta ovog privrednog društva zatekli izvršioce pomenutog krivičnog djela", saopšteno je iz Uprave policije.

Policija u Danilovgradu je, osim toga, podnijela krivičnu prijavu i protiv Podgoričanina B.P. (36), koji se sumnjiči za krivično djelo - falsifikovanje isprave.

"B.P. je kontrolisan od strane policije u mjestu Grbe kojom prilikom je upravljao putničkim motornim vozilom čijom provjerom je utvrđeno da registarske oznake ne pripadaju navedenom vozilu, već da potiču sa drugog", naveli su iz policije.