SD Cetinje: Prioritet poboljšanje infrastrukture

"Zaokruživanjem broja četiri dajete mogućnost da dobijete vlast dostojnu Prijestonice"

11 komentar(a)
Ivan Gazivoda, Foto: Socijaldemokrate
05.11.2017. 12:33h

Nosilac liste Socijaldemokrata Cetinja, dr Ivan Gazivoda, očekuje da će partija na čijem je čelu u Prijestonici zavrijediti povjerenje sugrađana i na osnovu čega bi Socijaldemokrate, kako je kazao, bile neophodan činilac buduće vlasti.

"Da bi Prijestonica stvarno bila prva uticaćemo na to da se u što kraćem roku realizuje sve ono što proističe iz Zakona o Prijestonici. Našim maksimalnim angažovanjem posvećenim, stručnim i zakonitim radom želimo da u što kraćem roku ostvarimo značajan napredak u svim segmentima života Prijestonice. Borićemo se da Cetinje postane grad ugodan za život i rad naših sugrađana. To možemo ostrvariti samo ako na čelo lokalne samouprave dođu ljudi koji su vrijedni, stručni, dokazani u svom profesionalnom radu i koji će opšti interes staviti ispred ličnog", naveo je Gazivoda.

On je rekao da njegova partija neće davati nerealna obećanja i da će se truditi da stvore pretpostavke za bolje punjenje budžeta.

"Prioritet trošenja tog novca će biti poboljšanje infrastrukture kao osnove za uspješan razvoj turizma i otvaranje proizvodnih pogona, što bi dovelo do povećanja zapošljenosti. Posebna pažnja i izdvajanja iz budžeta će biti posvećena građanima sa socijalnim potrebama, mladima i sportu", kazao je Gazivoda.

On je istakao i da njihova pažnja neće biti usmjerena samo prema gradu, već ništa manje i prema prigradskim i seoskim područjima, prevashodno poboljšavanju infrastrukture i to, kako je rekao, u kontinuitetu nevezano za trenutna politička dešavanja.

"Poštovani, zaokruživanjem broja četiri dajete mogućnost da dobijete vlast dostojnu Prijestonice", zaključio je Gazivoda.