Otvoren još jedan vakcinalni punkt na Zlatici

"Apelujemo na sve grašane da obiđu naše vakcinalne punktove i u razgovoru sa ljekarom odaberu pravu vakcinu za sebe - čime će zaštiti sebe, svoje voljene i pomoći u borbi sa pandemijom"

6328 pregleda1 komentar(a)
Foto: Dom zdravlja Podgorica

Dom zdravlja Podgorica saopštio je da će od subote početi sa radom vakcinalni punkt u marketu HD Laković na Zlatici, u terminu od 10 do 18 sati.

Kako se navodi u saopštenju Doma zdravlja Podgorica, ovom akcijom nastavljaju "donošenje vakcina građanima, u želji da zajednički pobijedimo Covid 19".

"Zahvaljujemo se menadžementu HD Laković što u ovim važnim vremenima nastavlja da pomaže zdravstveni sistem, a posebno naglašavajući njihovu dobru volju da nam ustupe prostor za otvaranje vakcinalnog punkta".

U saopštenju se navodi da se vakcinacija nastavlja i na ostalim vakcinalnim punktovima - HD Laković na Zabjelu, Univerzitetski centar, Vojno-medicinski centar, Delta City, Tuzi i Golubovci.

"Apelujemo na sve grašane da obiđu naše vakcinalne punktove i u razgovoru sa ljekarom odaberu pravu vakcinu za sebe - čime će zaštiti sebe, svoje voljene i pomoći u borbi sa pandemijom", zaključuje se u saopštenju.