URA: U Mojkovcu nema vlasti bez nas, Cetinje ubjedljivo reklo da ne želi DPS

Iz URE su kazali kako su uvjereni da su im "koraci sigurni i pravac jasan", a to su, ističu, građanska, pravedna i evropska Crna Gora

18122 pregleda45 komentar(a)
Foto: URA

Građanski pokret URA je na izborima u Mojkovcu dobio duplo više glasova u odnosu na 2020. i bez nas nema nove vlasti u tom gradu, poručili su iz te partije.

Kazali su da su na Cetinju ostvarili četiri mandata, u uslovima "nezapamćenog javnog linča, hajke i propagande". Cetinje je, kako navode, "ubjedljivo reklo da ne želi DPS".

Oni su se zahvalili građanima što odolijevaju, kako navode, pritiscima i pokušajima diskreditacije URE više od godinu dana, u kontinuitetu.

„Cetinjanke i Cetinjani, hvala za hrabrost, odvažnost i prkos u najtežim uslovima jedne izborne utakmice. Mojkovčanke i Mojkovčani, duplo više glasova za URU u sredini koja je 16 godina bila uporište DPS-a. Vi nosite ideju građanske i evropske Crne Gore na sjeveru“, poručili su iz URE građanima te dvije opštine.

Iz URE su kazali kako su uvjereni da su im "koraci sigurni i pravac jasan", a to su, ističu, građanska, pravedna i evropska Crna Gora.

„Znamo da ćemo na tom putu dobijati sve veću podršku. I zbog toga može Crna Gora“, zaključuju u saopštenju.