UP: U Podgorici uhapšene dvije osobe, pronađeni marihuana, kokain, duvan, lovačke puške...

Oba osumnjičena se terete za krivično djelo "neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga, dok se D.S. sumnjiči i za krivično djelo nedozvoljena trgovina"

5241 pregleda0 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock

Iz Uprave policije saopštili su da su obavili pretrese stana i drugih prostorija na dvije podgoričke lokacije i uhapsili D.S. (48) i M.S. (45) u Spužu.

"Pronađeno je 14 manjih pvc pakovanja sa sadržajem opojne droge marihuana, tri manja pvc pakovanja sa sadržajem opojne droge kokain, 21 pakovanje rezanog duvana, kao i određena količina duvana u listovima, dvije vage za precizno mjerenje, mašina za vakumiranje, novac u iznosu od 4.725 eura, kao i dvije lovačke puške za koje je D.S. posjedovao oružne listove, a koje će biti predmet daljih vještačenja", navodi se u saopštenju.

Oba osumnjičena se terete za krivično djelo "neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga, dok se D.S. sumnjiči i za krivično djelo nedozvoljena trgovina".

"Osumnjičena lica će uz krivičnu prijavu biti sprovedena na dalju nadležnost postupajućem višem državnom tužiocu u Podgorici", zaključuje se u saopštenju.