Rajola: Halanda mogu da priušte samo odabrani

"Možda ode ovog ljeta, možda onog tamo. Ali, svakako postoje ogromne šanse da promijeni klub na kraju sezone", rekao je čuveni menadžer

3186 pregleda0 komentar(a)
Foto: Reuters

Erlinga Halanda ne može da priušti mnogo evropskih klubova, a njegov menadžer Mino Rajola je poslao signal na četiri strane - "pozvao" je dva kluba iz Premijer lige, po jedan iz La Lige i Bundeslige.

"Bajern, Barselona, Real i Mančester siti su veliki klubovi u koje Haland može da ode. Siti je osvojio pet titula posljednjih godina, daleko više od Junajteda. Kada je Haland dolazio u Borusiju, znali smo da će doći trenutak za odlazak", rekao je Rajola i dodao:

"Da li je taj trenutak došao?

"Možda ovog ljeta, možda onog tamo. Ali, svakako postoje ogromne šanse da promijeni klub na kraju sezone".

"On je neko ko mora da se razvija i da traži nove izazove. Vidjećemo koje su opcije. Klub se mijenja samo ako imaš bolju alternativu. Borusiji ćemo reći naše ideje, ona će nama reći njene", kaže Rajola.

Pričao je i tome kako je počela saradnja sa Halandom.

"Erling je oduvijek bio veliki fan Zlatana Ibrahimovića. Imamo zajedničkog prijatelja koji nas je spojio. Sjeli smo, popili piće, popričali pet minuta i rukovali se. Haland je želio, ja sam želio isto. Prije toga sam ga gledao samo na video snimcima i odmah sam sebi rekao: "ovaj mi treba, lud je", zaključio je Rajola.