Đukanović o incidentu sa Milatovićem: Fascikla prošla pored njegove glave, papirići su ga zakačili

"Nije to fizičko nasrtanje bilo. Niko nije od fascikle poginuo"

44027 pregleda76 komentar(a)
Đukanović, Foto: Screenshot/YouTube

Predsjednika Odbora direktora Elektroprivrede (EPCG) Milutin Đukanović kazao je da je fascikla kojom je gađao ministra ekonomskog razvoja "prošla pored njegove glave" i da su ga "papirići zakačili.

"Vijesti" su danas objavile da je na sastanku koji je sinoć organizovan u Ministarstvu ekonomskog razvoja povodom aktuelne situacije u Kombinatu aluminujuma (KAP) došlo do sukoba između Milatovića i Đukanovića.

"Bila je neprijatna situacija, doživio sam uvredu, od ministra ekonomskog razvoja koji je našu borbu protiv DPS-a sveo na nivo da smo beznačajni i nemamo šta da tražimo u Vladi. Omalovažio je sve nas. Reagovao sam kako sam reagovao. Slučajni ministri kao Milatović i Radulović (Đorđe) danas oni se predstavljaju eksperti, a saopštavaju politčke stavove i to protiv organizacije zahvaljujući čijoj snazi su ušli u Vladu", rekao je Đukanović gostujući na RTCG.

Dodao je da je to bila "reakcija na uvredu".

"Možda mi je žalije što mu nisam grublje odgovorio. Nije to fizičko nasrtanje bilo. Niko nije od fascikle poginuo. Fascikla prošla pored njegove glave, papirići su ga zakačili", rekao je Đukanović.

Povezani članci

10. Decembar 2021.

Đukanović gađao Milatovića fasciklom