Koautor serije The Office prepričao anegdotu iz Dubrovnika

"Najneobičnija situacija gdje me je neko prepoznao dogodila se u Dubrovniku. Snimao sam nešto tamo i morao sam jesti ostrige za to snimanje. Baš prije toga mi je neko rekao da jednom kada pojedeš lošu ostrigu više nikada nećeš pojesti nijednu, jer je bol neizdrživa"

2134 pregleda0 komentar(a)
Foto: Shutterstock

Britanski glumac i komičar, ali i koautor serije "The Office", Stiven Merčant, gostujući u emisiji Džonatana Rosa, prisjetio se anegdote koju je doživio prilikom rada u Dubrovniku, a sebe je nazvao "hrvatskom Kim Kardašijan".

"Najneobičnija situacija gdje me je neko prepoznao dogodila se u Dubrovniku. Snimao sam nešto tamo i morao sam jesti ostrige za to snimanje. Baš prije toga mi je neko rekao da jednom kada pojedeš lošu ostrigu više nikada nećeš pojesti nijednu, jer je bol neizdrživa", prisjetio se komičar, dodajući da se upravo to i dogodilo, te da mu je nakon četiri sata pozlilo.

"Toliko me je boljelo, bio sam skrvčen u hotelskoj sobi i vrištao da nikad više neću jesti ostrige. I najgore, te ostrige nisu izlazile iz mene pa su zvali doktora", nastavio je on.

Kako je kazao, doktor mu je rekao da će mu dati injekciju.

"Skinuo sam pidžamu, nagnuo se, a on kaže: 'Jeste li vi Stiven Merčant?' Prva pomisao na to mi je bila - je li me zaista prepoznao po zadnjici? Jesam li po tome poznat u Dubrovniku? Jesam li ja hrvatska Kim Kardashian?", našalio se glumac i komičar.

"Dao mi je injekciju i pitao me bi li mogao dobiti selfie. Ja sam se u bolovima nagnuo i fotografisao sa njim", prepričao je Merčant, dodajući da mu se doktor sjutra izvinio zbog toga što je u nezgodnom trenutku zatražio selfi.

"Bio je veoma ljubazan, došao je u svoje slobodno vrijeme. Ali i dalje ima fotku sa mnom bez pantalona", zaključio je komičar.