Razmišlja o mjuziklu koji bi se bavio grupom "Oasis"

U intervjuu sa Metom Morganom, koji je objavljen na Youtube kanalu, Galager je priznao da je u protekloj deceniji i dalje uzimao ekstazi

3556 pregleda0 komentar(a)
Foto: Shutterstock

Muzičar Noel Galager jednom prilikom je ispričao kako je tokom '90-ih za muzičare konzumiranje narkotika bilo poput ispijanja šoljice čaja, a kako se ispostavilo nekih starih navika se nije riješio.

U intervjuu sa Metom Morganom, koji je objavljen na Youtube kanalu, Galager je priznao da je u protekloj deceniji i dalje uzimao ekstazi.

Na pitanje koliko puta u posljednjih deset godina, kazao je: "Mislim da je dva puta tačan odgovor".

U istom razgovoru, muzičar i bivši član grupe "Oasis" je kazao i da trenutno razmišlja o mjuziklu koji bi prikazao bend u kojem su bili on i njegov brat Liam.

"Ta ideja o mjuziklu mi se već duže vrijeme javlja. O grupi 'Oasis' i meni. Neko mi je predložio da bi naziv mogao da bude 'Everybody Is On The Run'", ispričao je roker koji se osvrnuo i na svoju solo karijeru.

"Ona traje deset godina, a upravo toliko godina ima i moj sin. Volio bih da kažem da sam najponosniji na sina, ali oboje su mi pružili veliku radost... Ipak ću reći da mi je sin najveći ponos", našalio se Galager.