SDP amandmanom traži 300.000 eura za izgradnju sale u OŠ Nedakusi

"Nadamo se da će i ostali poslanici u Skupštini Crne Gore prepoznati značaj ovog projekta i svojim glasom dati doprinos razvoju Bijelog Polja, ne samo na riječima, već na djelima", naveo je predsjednik OO SDP Bijelo Polje i predsjednik Glavnog odbora SDP Crne Gore Adnan Striković

2379 pregleda9 komentar(a)
Foto: SDP

Klub poslanika Socialdemokratske partije u Skupštini Crne Gore predložio je amandman na budžet za 2022. godinu kojim je tražen iznos od 300.000 eura za izgradnju fiskulturne sale u OŠ Nedakusi u Bijelom Polju.

To je saopštio predsjednik OO SDP Bijelo Polje i predsjednik Glavnog odbora SDP Crne Gore Adnan Striković.

"Mislimo da je suvišno govoriti o potrebi sa sportskom salom u 21. vijeku i o značaju razvoja sporta u svim sredinama u Crnoj Gori, tako da smo prepoznali ovaj projekat kao jedan od prioritetnih za razvoj ove sredine", navodi se u njegovom saopštenju.

Prema riječima Strikovića, značaj izgradnje sale prevazilazi osnovnu namjenu, jer bi, kako kaže, mogao da služi i kao rekreativni centar za preko 3000 stanovnika tog naselja.

"Nadamo se da će i ostali poslanici u Skupštini Crne Gore prepoznati značaj ovog projekta i svojim glasom dati doprinos razvoju Bijelog Polja, ne samo na riječima, već na djelima", naveo je Striković.

Nedakusi su prigradsko naselje, udaljeno oko 3 km od centra Bijelog Polja, a u istoimenoj školi nastavu pohađa oko 196 učenika od prvog do devetog razreda.