9 eura za C3 – Zakaži sastanak sa Citroenom u Cosmetics-u

Nova Cosmetics velika nagradna igra počinje 4. januara, a završava se 31. marta 2022. Učestvovati mogu svi koji ispune uslov, a to je račun od najmanje 9€, ostvaren u bilo kom od Cosmetics maloprodajnih objekata (drogerije, apoteke ili parfimerije). Na poleđini računa je potrebno čitko ispisati ime, prezime i broj telefona, pa račun ubaciti u označenu kutiju.

44837 pregleda0 komentar(a)
Foto: Cosmetics

Na početku svake godine donosimo značajne odluke, obećavamo sebi da ćemo biti bolji i dosledniji u sprovođenju istih. Kažemo da ćemo promijeniti sve ono što nije valjalo i da ćemo raditi samo korisne i dobre stvari. No, dobre navike ne treba mijenjati. Jedna od tih dobrih navika Cosmetics-a je početak godine u velikom stilu – sa velikom nagradnom igrom, u kojoj, godinama unazad, najsrećnijeg od kupaca na kraju igre čeka, ni manje ni više nego automobil. Ove godine, Cosmetics je odabrao da to bude novi Citroen C3, za koji, nema sumnje da se svima dopada.

Šta vas očekuje u Cosmetics-u

Kao što većina vas sigurno i zna, Cosmetics možete naći u skoro svim gradovima Crne Gore. Koji god maloprodajni objekat ovog lanca da posjetite, naići ćete na prepoznatljiv ambijent, bogat asortiman, pristupačne cijene i osoblje koje će vam biti na usluzi. Osim kozmetičkih preparata (šminke i proizvoda za njegu lica, tijela i kose), što je prva asocijacija kada se Cosmetics pomene, u asortimanu se nalazi još mnogo proizvoda koji će zadovoljiti potrebe širokog kruga potrošača. Tako ćete u Cosmetics-u pronaći bižuteriju, proizvode za ličnu higijenu, za domaćinstvo, za kućne ljubimce, tekstil... Dio Cosmetics ponude su pelene i ostali proizvodi za bebe i djecu, kako u drogerijama, tako i u Cosmetics Pharmacy apotekama, gdje se farmaceutima uvijek možete obratiti za stručni savjet i preporuku. Još jedna od asocijacija na Cosmetics su i parfemi. Parfemi se nalaze u svim drogerijama ovog lanca, ali posebno ističemo kvalitetnu ponudu parfema u Cosmetics parfimerijama koje se nalaze u City Mall-u u Podgorici, Kameliji u Kotoru, HDL Novi Mall-u u Herceg Novom, zatim u Tivtu i u Baru.

Uz malo sreće, novi Citroen C3 može biti Vaš!

Ako već duže vrijeme priželjkujete novi automobil, okušajte sreću, uključite se u igru i možda baš Vi postanete vlasnik ovog neodoljivog četvorotočkaša. Svoju redovnu rutinu trgovine u Cosmetics-u, dopunite još jednom rutinom – ubacivanjem računa u kutiju! Ali se prije toga uvjerite da ste upisali svoje ime i kontakt telefon, a onda samo sačekajte i možda baš Vama zazvoni nakon izvlačenja! Osim automobila, Cosmetics je pripremio i 10 “utješnih” nagrada – vaučeri za trgovinu u ovom lancu, vrijednosti po 50€.

Info: Zahvalnost poslovnim partnerima I ovoga puta Cosmetics ističe dugogodišnje i uspješne saradnje sa poslovnim partnerima iz naše zemlje i inostranstva, i zahvaljuje se na podršci u organizaciji velike nagradne igre.