Zimski hit: Jakne idealne za hladne dane

Gotovo da ne postoji Instagram profil modne influenserke na kojem ove sezone nema shearling jakne

6768 pregleda1 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Instagram/Pinterest

Shearling jakna je najpopularnija u 2022. godini, a evo kako je nose Francuskinje i druge stylish devojke sa Instagrama.

Gotovo da ne postoji Instagram profil modne influenserke na kojem ove sezone nema shearling jakne. Obično se pravi od ovčije kože, sa mekanom vunenom kragnom i trendi džepovima sa strane, a na njenu estetiku malo ko ostaje imun.

Od crop jakni do dugih kaputa - shearling model je moderan u svim dužinama, baš kao i bojama od kojih je najpopularnija braon. Kada je u pitanju forma, oversize dominira, ali tu je i kratka varijanta.

Magazin Elle preporučuje sljedeće kombinacije za nošenje ovog popularnog modela.

1. Crop shearling jakna + haljina + glomazne čizme

Sunčan je dan i raspoloženi ste za fino stilizovan izgled? Neka to bude ovaj.

foto: Instagram/Pinterest

2. Shearling jakna + džemper + kačket

Možda i najmoćnija od svih jeste shearling jakna u crnoj boji. Možete da je nosite u casual izdanju svakog dana, baš poput Francuskinja - uz jednostavan džemper, kačket, pa čak i trenerku.

foto: Instagram/Pinterest

3. Crop shearling jakna + boyfriend jeans

Kratka jakna i duboke farmerke dobitna su modna kombinacija. Još ako je upotpunite trendy aksesoarima poput minđuša i naočara, bićete prava ikona stila.

foto: Instagram/Pinterest

4. Shearling kaput + patike

Shearling dugi kaput jedan je od komada koji se tako dobro slažu uz patike. Sportsko-elegantnu kombinaciju možete iskoristiti i za posao i za druženje u gradu.

foto: Instagram/Pinterest

5. Shearling jakna + crne pantalone

Ležerni šik glavna je karakteristika mode koju vole Francuskinje, a spoj shearling jakne u boji, klasičnih crnih pantalona i patika - znači upravo to. Lični pečat outfitu dajte uz pomoć prave torbice.

foto: Instagram/Pinterest