U Miločeru se gradi: Mještani kažu da je devastacija, zakupac da je sanacija

“Usljed velikih kiša jedan zid u našem zakupu se obrušio, njegovo popravljanje mi vršimo. Popravka počinje od ponedjeljka", kazali su iz kompanije Adriatic Properties

10305 pregleda6 komentar(a)
Foto: Privatna arhiva

Mještani okupljeni oko Inicijative za vraćanje grad hotela Sveti Stefan u državno vlasništvo, te grupa Ljubitelji Svetog Stefana objavili su na društvenim mrežama fotografije da se u stoljetnom Miločerskom parku izvode radovi mimo dozvole na gradnji kamene medje.

“Nastavlja se devastacija Miločerskog Parka!!! Naime, bahato ponašanje firme Adriatic Properties kao zakupca Grad Hotela Svetog Stefana i Hotela Miločer je mimo dozvole započeo izgradnju međe (kamenog zida) u srcu Miločera!!! Da li je ovo najava da se vraćaju u posjed”, napisali su mještani i objavili fotografije.

foto: Privatna arhiva

Vijestima je u kompaniji Adriatic Properties rečeno da je u pitanju sanacija kamenog zida koji se nalazi ispod Vile Topliš.

“Usljed velikih kiša jedan zid u našem zakupu se obrušio, njegovo popravljanje mi vršimo. Popravka počinje od ponedjeljka”, kazali su Vijestima.