Salah nije nuđen Barseloni

Salah je imao odličnu sezonu u Liverpulu, postigao je 42 gola u svim takmičenjima i za njega su zainteresovani najveći evropski klubovi, ali nije poznato da li je Barselona među njima

0 komentar(a)
Mo Salah, Foto: Reuters
07.06.2018. 05:48h

Menadžer egipatskog fudbalera Mohameda Salaha negirao je navode medija da je svog klijenta ponudio Barseloni.

Španski AS prenio je da je menadžer Rami Abas Isa ponudio Barseloni Salaha, ako taj španski klub ne uspije ovog ljeta da dovede Antoana Grizmana iz Atletiko Madrida.

"To se nikada nije dogodilo", naveo je Rami Abas Isa na Tviteru.

Salah je imao odličnu sezonu u Liverpulu, postigao je 42 gola u svim takmičenjima i za njega su zainteresovani najveći evropski klubovi, ali nije poznato da li je Barselona među njima.

AS je naveo da bi Liverpul tražio više od 100 miliona eura za Salaha.

Barselona i Liverpul su poslovali ove godine, nakon što je engleski klub u januaru prodao Filipea Kutinja.

Salah se oporavlja od povrede ramena koju je zadobio u finalu Lige šampiona protiv Real Madrida i pokušava da se spremi za utakmice reprezentacije Egipta na Svjetskom prvenstvu u Rusiji.

On je 26. maja u Kijevu, u 30. minutu utakmice protiv Reala morao da napusti teren pošto je poslije duela sa protivničkim igračem Serhijom Ramosom, koji ga je snažno povukao za ruku, pao na rame i povrijedio se.

Ramos je rekao da nije kriv za Salahovu povredu i dodao da se dopisivao sa egipatskim napadačem. On je rekao i da je Salah trebalo da primi injekciju protiv bolova kako bi mogao da nastavi utakmicu.

Selektor Egipta Ektor Kuper kritikovao je Ramosa zbog te izjave.

"Ja nisam ljekar, ne znam da li je (Serhio) Ramos ljekar, ali radi se o igraču koji je igrao u finalu i povrijedio se", naveo je Kuper, prenio je sajt Gol.