Tivćani će pokušati da iznenade favorita

0 komentar(a)
Zoran Glomazić, Foto: Druga.aba-liga.com
25.10.2017. 09:37h

Sutjeska nije uspjela u kvalifikacijama za Drugu ABA ligu da pobijedi Primorsku i izbori takmičenje u regionalnom takmičenju.

Teodo nije morao da igra kvalifikacije, a večeras (18 sati) će i Tivćani imati priliku da se odmjere protiv slovenačkog tima, koji ima ambicije da izbori plasman u elitu ovog takmičenja…

"U goste nam dolazi možda i najkvalitetnija ekipa Druge ABA lige. Nema sumnje da su favoriti u ovom meču. Međutim, mi se ne predajemo unaprijed. Moramo zaustaviti njihovu spoljnu liniju i ofanzivni skok. Očekujem dobru energiju mojih momaka i zanimljivu utakmicu na “Župi", ističe trener Teoda, Zoran Glomazić.

Teodo je u prva dva kola imao polovičan uspjeh, savladao je Rogašku, a izgubio od Dinamika. Primorska je upisala obje pobjede, protiv Dinamika i Borca.

"Odigrali smo dva dobra meča na startu lige i zabilježili polovičan uspjeh. Primorska je veoma kvalitetna ekipa i to je izazov za nas. Bez obzira što su oni nesumnjivi favoriti, mi ćemo braniti naš parket. Na "Župi" se ne osvajaju bodovi tako lako", kaže iskusni košarkaš Tivćana Nikola Vučurović.