Inter kao Milan - ne može da pobijedi

Najefikasniji napad Serije A već tri meča ne može da postigne gol, pa su Edin Džeko i drugovi propustili još jednu priliku da se vrate na vrh tabele - 0:0 u gostima protiv pretposljednje Đenove

4013 pregleda0 komentar(a)
Foto: Reuters

Nastavlja se "sječa" favorita u Seriji A.

Nakon prošlog kola, u kojem je tada sedam prvoplasiranih timova (Milan, Inter, Napoli, Juventus, Atalanta, Lacio, Roma), slično se nastavlja i u 27. rundi.

Ranije danas Milan je propustio priliku da kod kuće pobijedi Udineze i učvrsti se na prvom mjestu (1:1), a večeras je šansu da preuzme liderku poziciju propustio i Inter - 0:0 na gostovanju Đenovi.

Na redu je Napoli, koji opet ima priliku da pobjedom izbije na čelo, ali ima i vrlo teško gostovanje, protiv Lacija.

Inter je u krizi - najefikasniji napad Serije A već 360 minuta (tri meča) nije postigao gol, računajući i meč sa Liverpulom u Ligi šampiona.

Tim Simonea Inzagija je prošle nedjelje poražen kući od Sasuola 2:0, a na svim tim mečevima, računajući i večerašnji, stvorio je veliki broj prilika.

Protiv Đenove nije pomogla ni tradicija - "nerazuri" su imali sedam vezanih trijumfa protiv "grifona", uz gol-razliku 25:0. Jedina tradicija koju su nastavili jeste ona što nisu primili gol.

Đenova je vezala peti remi i još vjeruje u opstanak, a zona spasa trenutno je daleko pet bodova, doduše uz dva meča više od Venecije.

Standings provided by SofaScore LiveScore