Budva: Uhapšen osumnjičeni za pljačku, nožem ranio radnika i ukrao 600 eura?

“Planskim aktivnostima, vršenjem uviđaja, pretragom šireg lica mjesta, kao i pregledom više video nadzora na području Budve, pronađeni su predmeti i tragovi koji potiču iz navedenog krivičnog djela, a koji će biti predmet vještačenja", kazali su iz policije

20613 pregleda3 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock

Budvanska kriminalistička policija uhapsila je S.M. (25) iz Herceg Novog koji se sumnjiči da je juče, tri sata iza ponoći, pod prijetnjom nožem opljačkao market na glavnom bulevaru kod zgrade Opštine.

To je Vijestima potvrđeno u budvanskom Centru bezbjednosti.

“Dežurna služba CB Budva je juče u 03.26 časova obaviještena da je u ulici Jadranski put, u marketu, došlo do izvršenja krivičnog djela razbojništvo od strane NN lica, uz upotrebu noza, te da je tom prilikom došlo do povređivanja radnika marketa i da je otuđeno oko 600 eura“, rečeno je Vijestima u policiji

Službenici sektora kriminalističke policije su odmah nakon prijave, u saradnji sa osnovnim državnim tužiocem iz Kotora, preduzeli mjere i radnje u cilju rasvjetljavanja razbojništva.

“Planskim aktivnostima, vršenjem uviđaja, pretragom šireg lica mjesta, kao i pregledom više video nadzora na području Budve, pronađeni su predmeti i tragovi koji potiču iz navedenog krivičnog djela, a koji će biti predmet vještačenja. Daljim operativnim radom, dana 26.02 u 15.00 časova, lociran je izvršilac krivičnog djela, koji je akcijom službenika kriminalističke policije i priveden u službene prostorije CB Budva. Nakon prikupljenih obavještenja od S.M. po nalogu ODT lišen je slobode i sjutra će biti uz krivičnu prijavu sproveden nadležnom tužiocu na dalje postupanje”, rečeno je u Centru bezbjednosti.