Popović u četvrtak u Briselu na samitu liberalnih lidera Evrope

Iz Liberalne partije su saopštili da će prisustvovaće šefovi svih partija liberala ali i premijeri i ministri nekoliko država EU koji su članovi ALDE grupe liberala Evrope

1855 pregleda18 komentar(a)
Foto: Boris Pejović

Predsjednik i poslanik Liberalne partije Andrija Popović učestvovaće na sastanku lidera liberalnih partija Evrope u Briselu, saopšteno je iz te partije.

Sastanak se održava u četvrtak, a kako su naveli u saopštenju, prisustvovaće šefovi svih partija liberala ali i premijeri i ministri nekoliko država EU koji su članovi ALDE grupe liberala Evrope.

IZ LP su kazali da će se na sastanku diskutovati i o političkoj situaciji na Zapadnom Balkanu i u Crnoj Gori, formiranju nove Vlade i uticaju ukrajinske krize na region i našu državu.

"Predsjednik LP će razgovarati sa liderima iz drugih država i institucija EU o stanju na crnogorskoj političkoj sceni i govoriti o konkretnim smjernicama na kojima bi trebala da počiva nova crnogorska Vlada te nastavku puta eurointegracija za koje će podrška ALDE grupe biti od velikog značaja", saopšteno je iz Liberalne partije.