Veliki popusti u svim Okov centrima

Svi navedeni popusti važe do subote 30. aprila, a kompletnu ponudu možete pogledati na Okov webshop-u.

45072 pregleda0 komentar(a)
Foto: Okov

Početak proljeća je pravo vrijeme za razne majstorske poduhvate, rad u polju ali i uređenje doma. Tradicionalno, na početku svakog mjeseca u Okovu počinje akcija na preko 200 proizvoda za radionicu, baštu i domaćinstva.

Akcijske ponude pogledajte na web stranici ili preuzmite online katalog ovdje.

U nastavku izdvajamo one ponude koje izazivaju najviše interesovanja kupaca.

Radionica

  1. Einhell poklon akcijakupovinom jednog akumulatorskog alata bez baterije ovog proizvođača, uz popust od 10%, na poklon dobijate bateriju kapaciteta 2,5 Ah i punjač. Ova univerzalna baterija se može koristiti na velikom broju Einhell akumulatorskih alata čime možete napraviti veliku uštedu prilikom budučih kupovina.
  2. Udarna bušilica Hikoki – ovaj model čuvenog japanskog proizvođača pokreće motor snage 550 W, a u toku aprila važi čak 50% niža cijena, pa je možete kupiti za samo 32,50 eura.
  1. Laminat Kronofloringdebljine 12 mm, karakteriše ga „V“ fuga i veoma praktičan sistem postavljanja. Ovaj model se nudi u 6 dezena, a cijena sa popustom iznosi 12,90 eura po kvadratnom metru.

Bašta

  1. Aparat za pranje K4 Compactsnage motora 1.800 W, generiše maksimalni pritisak od 130 bara. Isporučuje se sa pištoljem, crijevom visokog pritiska dužine 6 m, Vario Power mlaznicom, kao i mlaznicom za uklanjanje tvrdokorne prljavštine i filterom za zaštitu pumpe od prljavštine iz vode. Akcijska cijena je 169,90 eura.
  1. Benzinski trimer Einhelluz motor snage 2 KS i kvalitetni trokraki nož ovaj trimer je spreman i za najteže zadatke. Samo u toku aprilske akcije možete ga kupiti po cijeni od 129,90 eura.
  1. Baštenska garnitura Ketersastoji se od dvosjeda, dvije fotelje i stola, a isporučuje se sa udobnim jastucima za sjedenje. Ova komforna garnitura garantuje užitak u vašoj bašti, a njena cijena je 299,00 eura.

Domaćinstvo

  1. Set 18 tanjira Luminarcovaj set posuđa od arkopala francuskog proizvođača ima čak 41% nižu cijenu, pa ga u toku aprilske akcije možete kupiti za samo 10,99 eura.
  2. Set tiganj prečnika 28 cm i wok 24 cmdolaze iz kuhinje italijanskog Alluflona, imaju neljepljivi kameni premaz koji garantuje vrhunske rezultate u pripremi hrane. U toku aprila njegova cijena je snižena za 40% i iznosi 12,99 eura.
  3. Set tri emajlirane šerpe sa poklopcimaprečnika 16, 18 i 20 cm. U toku aprilske akcije njihova cijena iznosi 20,90 eura.

Svi navedeni popusti važe do subote 30. aprila, a kompletnu ponudu možete pogledati na Okov webshop-u.