Savović: Igra i ponašanje moraju biti na nivou ekipe koja želi da pokaže nešto više i u Evropi

Sutjeska savladala Zetu 6:1 i upisala najubjedljiviju pobjedu ove sezone

4126 pregleda2 komentar(a)
Savović, Foto: Facebook.com/Telekom-1-CFL

Fudbaleri Sutjeske upisali su najubjedljiviju pobjedu ove sezone - aktuelni lider savladao je danas Zetu (6:1) u 29. kolu Telekom Prve crnogorske fudbalske lige.

Sutjeska je sedam kola prije kraja sačuvala 11 bodova više od Budućnost i peta titula je veoma blizu.

"Nadam se da ovo nije sve od nas, da ćemo u nastavku biti efikasni približno kao danas. To je stavka koju smo popravili. Što se tiče igre bili smo ispod nivoa u odnosu na prethodna kola. Možda smo ušli u fazu gdje nam treba dodatna motivacija. Mislim da smo posljednje dvije utakmice ušli sa prevelikim autoritetom, očekivajući da će to biti laki mečevi, a to ne bi trebalo da nam se dešava. Moramo svaku utakmicu da igramo 100 odsto i rezultat će doći. Igra i ponašanje moraju biti na nivou Sutjeske, ozbiljne ekipe, koja želi da pokaže nešto više i u evropskim mečevima koji nas očekuju na ljeto", rekao je nakon meča trener Sutjeske Milija Savović.

Marko Vučić je danas postigao dva pogotka - prvi iz penala, drugi nakon asistencije Igora Pajovića.

"Kompletna ekipa je zaslužna za pobjedu. Nijesmo se nadali da će biti ovako lako. Zeta se u drugom dijelu sezone digla sa dosta mladih igrača koji su pokazali kvalitet. Još ima da se igra, titula matematički nije obezbijeđena. Mi ćemo iz kola u kolo pokušati da što prije dođemo do titule", rekao je Vučić.

U narednom kolu Sutjeska gostuje Jezeru.