Sjednica Administrativnog odbora prekinuta

Predsjednik Odbora Milun Zogović poručio da građani sami zaključe ko vrši opstrukcije i ne želi da Crna Gora krene naprijed

8843 pregleda13 komentar(a)
Foto: Printscreen YouTube
15.04.2022. 11:24h

Sjednica Administrativnog odbora je prekinuta jer za dnevni red nije glasala potrebna većina, nakon čega je predsjednik odbora Milun Zogović poručio da građani sami zaključe ko vrši opstrukcije i ne želi da Crna Gora krene naprijed.

Poslanik URE Miloš Konatar je na početku sjednice zatražio ona odloži, navodeći kao razlog blokadu Skupštine i to da je prvo potrebno zakazati sjednicu, pa bi onda imali dovoljno vremena da se bave tačkama na današnjem dnevnom redu.

Tome se usprotivio Zogović koji je istakao da za to nema razloga, jer se oni bave tehničkim pitanjima.

Član Odbora iz DF-a Budimir Aleksić je istakao da se u Skupštinu opet uselio duh Darka Pajovića, da je u pitanju klasična opstrukcija izborne volje građana.

Najavljenim dnevnim redom, na sjednici je, između ostalog, trebalo da se utvrdi lista Predloga za imenovanje jednog člana Savjeta Radio i Televizije Crne Gore, po ovlašćenom predlagaču, nastavi postupak za imenovanje jednog člana Državne izborne komisije (DIK) i imenovanje predsjednika i jednog člana Savjeta Agencije za zaštitu ličnih podataka i slobodan pristup informacijama...