CGO: Bili smo kritičari prošle vlasti, kao što smo kritičari i devijacija Vlade čiji je reprezent Milatović

Poručili da je Milatović CGO kao uglednu organizaciju birao za stažiranje, "a sad smo mu sporni jer mu navodno ugrožavamo političke ambicije"

7119 pregleda3 komentar(a)
Foto: Centar za građansko obrazovanje

Iz Centra za građansko obrazovanje (CGO) kazali su da vlast jako mijenja ljude, a da je na to slikovito podsjetio ministar Jakov Milatović koji je CGO birao za stažiranje, a danas su mu sporni.

Oni su reagovali na izjavu Milatovića koji je ranije danas, odgovarajući na pitanje na koje NVO misli da imaju političke ambicije, odgovorio da misli na CGO i Evropski pokret zbog nekih "netačnih izjava Daliborke Uljarević i Momčila Radulovića".

On je kazao da misli da njihove izjave imaju političku konotaciju koju prenosi "jedan prevaziđeni DPS".

"Slikovito na to danas podsjeti i ministar Jakov Milatović koji je Centar za građansko obrazovanje (CGO) kao uglednu organizaciju, ne tako davno, birao za stažiranje, a sad smo mu sporni jer mu navodno ugrožavamo političke ambicije. CGO je bio glasni kritičar prošle vlasti kad se glas odlazećeg ministra Milatovića, a ni većine njegovih kolega ministara/ki, nije ni čuo, kao što smo kritičari i devijacija Vlade čiji je reprezent Milatović, a budno ćemo pratiti i rad svih narednih vlasti", kazali su iz CGO.

Poručuju da o tome ko daje netačne izjave i koliko čija riječ vrijedi sude vrijeme i relevantni subjekti.

"Nije zgoreg podsjetiti da su CGO i izvršnu direktorku CGO-a pokušavali etiketirati i neki sad zaboravljeni DPS ministri, kao što će to brzo biti i sam Milatović", zaključili su iz CGO.