Perspektiva najbolja u kvalifikacijama za CEE Champions

Do mjesta na turniru došli su preko ekipe “AgainstAllClown”, pobjedom na mapama “Inferno” I “Mirage” rezultatima 16:7 i 16:14

6787 pregleda2 komentar(a)
Foto: promo

Kvalifikacije za CEE Champions održane su u organizaciji Saveza elektronskih sportova Crne Gore, a Perspektiva se pokazala kao najbolja ekipa u našoj zemlji.

Perspektiva je ekipa koja postoji od 2016. godine, a osnovao je bivši kapiten crnogorske CS:GO reprezentacije, Radovan “Braxie” Vojinović, koji je ujedno i igrao za ekipu sve do 2022 godine.

Najveće uspjehe Perspektiva je imala na domaćoj sceni gdje je više puta nosila titulu najbolje crnogorske ekipe, ali i učestvovala na brojnim regionalnim i svjetskim takmičenjima sa zapaženim rezultatima. Trenutno se sastoji od pet crnogorskih igrača i coacha, a lineup je sljedeći:

-Ognjen “Ogy” Perović (kapiten)

-Milovan “Barkk” Ilić

-Armin “Siz” Sukurica

-Armin “Lekzzera” Lekić

-Ildiar “Scorpioon” Demirović

-Nemanja “ZoZo” Bulatović (coach)

Do mjesta na turniru došli su preko ekipe “AgainstAllClown”, pobjedom na mapama “Inferno” I “Mirage” rezultatima 16:7 i 16:14.

Glavna faza CEE Champions turnira počinje 14. maja sa nevjerovatnim nagradnim fondom od čak 30.000$.

Da li će Perspektiva moći do dijela nagrade i postavljanja Crne Gore na sami vrh regionalne CSGO scene, saznaćemo uživo na kanalima SESCG-a u svim mečevima u kojima naši takmičari budu igrali.