Nikšićki vatrogasci spasioci uspješno evakuisali sugrađanku koja je pala i slomila nogu

"Još jednom apelujemo na državu i nadležne organe da zabrane otkup pečurke zbog osnovane sumnje da je ona uzrok većine požara tokom ljetnje požarne sezone, a naše sugrađane da budu oprezni prilikom obilaska terena kao što je planina Pusti lisac", kazao je komandir nikšićke Službe zaštite i spasavanja, Slavko Tadić

6530 pregleda3 komentar(a)
Foto: Služba zaštite i spašavanja Nikšić

Nikšićki vatrogasci spasioci uspješno su evakuisali sugrađanku D. B. koja je pala na nepristupačnom prostoru planine Pusti lisac i slomila nogu.

"U 10 časova smo dobili dojavu da je jedna naša sugrađanka povrijedila nogu prilikom pada niz nepristupačnu strminu na planini Pusti lisac. Na intervenciju je izašao specijalistički tim koji je uspješno pronašao povrijeđenu osobu, ukazao neophodnu medicinsku pomoć, izvukao na put i predao ekipi Hitne pomoći. Još jednom apelujemo na državu i nadležne organe da zabrane otkup pečurke zbog osnovane sumnje da je ona uzrok većine požara tokom ljetnje požarne sezone, a naše sugrađane da budu oprezni prilikom obilaska terena kao što je planina Pusti lisac", kazao je komandir nikšićke Službe zaštite i spasavanja, Slavko Tadić.

foto: Služba zaštite i spašavanja Nikšić