DPS Petnjica: Bečić može da prekraja biografiju, ali ne mijenja političku matricu

O tome čijoj se politici "kokarde" najviše priklanjaju najbolje svjedoče fotografije predsjednika Demokrata sa vođom četničkog pokreta iz Berana, kazali su iz petnjičkog odbora DPS-a

119 pregleda15 komentar(a)
DPS logo
13.10.2017. 18:05h

Vojislavu Šešelju, nekadašnjem koalicionom partneru pojedinih članova Demokrata, više ne vjeruje ni biračko tijelo u Srbiji, a kamo li u regionu, a o tome čijoj se politici "kokarde" najviše priklanjaju najbolje svjedoče fotografije predsjednika Demokrata sa vođom četničkog pokreta iz Berana, kazali su iz Opštinskog odbora Demokratske partije socijalista u Petnjici.

"Demagozi kao demagozi, opet dižu maglu, ovog puta da bi od Bihoraca sakrili svoje partijske vedete Velizara Kaluđerovića i Nevena Gošovića, nekadašnje kreatore politike SNP-a. Bez obzira na sav trud da se prikriju „mladošću, mudrošću, hrabrošću“, suštinu njihove politike razotkriva citiranje i slijepo vjerovanje njihovom nekadašnjem koalicionom partneru Vojislavu Šešelju, kojem više ne vjeruje ni biračko tijelo u Srbiji, a kamoli u regionu. To što je Bečić iz svoje političke biografije izbrisao doskorašnje funkcije koje je obavljao u SNP-u, ne poništava njegovu političku matricu, koju „kokarde“ bez greške prepoznaju i priklanjaju joj se. O tome najbolje svjedoče fotografije Alekse Bečića sa Ilijom Šćekićem, vođom četničkog pokreta iz Berana," kazali su iz OO DPS Petnjica.

Albin Ćeman, nosilac liste Demokrata na izborima u Petnjici je ranije danas kazao da se Bihorci odlično sjećaju ko je po naredbi Mila Đukanovića i njegovog ratnog druga Vojislava Šešelja pozivao na zločine nad Bošnjacima.