Netfliks pokreće "Squid Game" rijaliti

"Squid Game" prati takmičare koji igraju dječje igrice kako bi dobili šansu za osvajanje velikih svota novca koje će im promijeniti život

1562 pregleda0 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock

Netfliksova najgledanija serija neće više biti samo fikcija. Striming servis odobrio je snimanje "najvećeg rijaliti takmičenja u istoriji" pod imenom "Squid Game: Izazov".

Za razliku od serije, u kojoj se igra na život i smrt, najgora sudbina koja može dočekati 456 igrača u ovom takmičenju biće odlazak kući bez glavne nagrade od 4,56 miliona dolara za koju Netfliks tvrdi da je najveća nagrada u istoriji rijaliti televizije, prenosi N1.

"Squid Game" je, nakon što je prvi put prikazana u septembru 2021, postala Netfliksova najgledanija serija, a prati takmičare koji igraju dječje igrice kako bi dobili šansu za osvajanje velikih svota novca koje će im promijeniti život.

Prva sezona drži rekord za najgledaniju Netfliksovu seriju svih vremena, a u prvih 28 dana prikazivanja pogledano je ukupno 1,65 milijardi sati serije, navode iz Netfliksa.

U rijaliti takmičenju će kroz 10 epizoda igrači prolaziti igre iz originalne serije, ali i neke novoosmišljene.

Netfliksov rijaliti šou snimaće se u Ujedinjenom Kraljevstvu i za početak će uključivati samo engleske govornike. Ova najava došla je par dana nakon što je potvrđena druga sezona originalne serije.