U petak otvaranje City Groove-a: Tri dana uz Džajkovskog, Senidu, Angelinu, Gabrielu Cilmi...

Dan otvaranja besplatan, za druge dvije večeri dostupne karte po cijeni od deset eura

5746 pregleda0 komentar(a)
Foto: City Groove

Sportski tereni pokraj Bemax arene u Podgorici spremni su za sjutrašnje otvaranje trodnevnog muzičkog festivala City Groove koji i ove godine za podgoričku publiku kreira tri konceptualno potpuno različite večeri.

U petak, 1. jula, M:tel City Groove će od 21 čas otvoriti domaći bend Milky Waves, a nakon toga, podgoričkoj publici će se predstaviti grupa Grimm, koja će nastupiti od 22 sata.

Ljubitelji hip-hop zvuka moći će od 23 časa da uživaju u hitovima popularnog bosanskohercegovačkog repera Eda Majkee, koji će se publici predstaviti kako sa starim, tako i novim pjesmama sa nedavno objavljenog albuma "Moćno".

Za kraj prve večeri, koja je besplatna za sve posjetioce, "najluđu žurku" najavljuje Kiril Džajkovski.

FOTO: City groove

Drugo veče će obilježiti moderniji zvuk mlađih generacija, tako da će podgorička publika biti u prilici da pjeva i pleše uz hitove Nele, Angeline, Sare Jo i Senidah.

Ulaznice se na dan koncerta mogu kupiti na biletarnici Bemax arene po cijeni od deset eura.

Treću i posljednju noć obilježiće domaće i strane zvijezde kao što su hrvatska kantautorka Lu Jakalić i australijska pjevačica italijanskog porijekla Gabriela Cilmi.

Nakon njih priliku da se druže sa fanovima u glavnom gradu Crne Gore imaće Artan Lili.

Festival će zatvoriti britanski elektro pop bend Kosheen i podsjetiti publiku na hitove poput “Hide U”, “Guilty”, “Overkill”, “Catch”.

Ulaznice i za završnicu festival takođe se mogu naći na biletarnici Bemax arene po cijeni od 10 eura.