Optika Mirković je idealan spoj svjetskih modnih trendova i najbolje doktorske prakse u oblasti zdravlja oka

U novootvorenoj butique radnji u Podgorici, na adresi Rimski trg 62, možete doživjeti jedinstven osjećaj kupovine uz asistenciju iskusnog i obučenog osoblja koje će Vam pomoći da pronadjete Vaš model sunčanih i dioptrijskih naočara u luksuznom ambijentu koji Vas neće ostaviti ravnodušnim.

32555 pregleda0 komentar(a)
Optika Mirković, Foto: Optika Mirković

Optika Mirković od 2002. godine predstavlja idealan spoj svjetskih modnih trendova i najbolje doktorske prakse u oblasti zdravlja oka uz primjenu savremenih optičarskih metoda i najsavremenije tehnologije.

foto: Optika Mirković

Osnovana kao porodični biznis, Optika Mirković je kao viziju poslovanja postavila posvećen i individualan pristup svakom klijentu, dok u ponudi ima najsavremenija tehnološka dostignuća u oblasti optičkih stakala i sočiva najpoznatijih svjetskih brendova. Konstantni rast i razvoj porodičnog biznisa koji je zasnovan na izgrađenom povjerenju klijenata iz Crne Gore, regiona i drugih krajeva svijeta pokrenuo je i širenje biznisa otvaranjem ekskluzivnih butique optika u Podgorici i Nikšiću koje nude poseban osjećaj izbora i kupovine Vašeg omiljenog sunčanog ili dioptrijskog okvira. U korak sa svjetskim filmskim i modnim scenama, Optika Mirković u svojim butique radnjama pruža eksluzivnu ponudu najnovije kolekcije brendova: Dior, Fendi, Gucci, Dolce&Gabbana, Prada, Tom Ford, Balenciaga, Saint Laurent, Versace, Ray Ban, Persol, David Beckham i brojnih drugih.

FOTO: Optika Mirković
FOTO: Optika Mirković
FOTO: Optika Mirković

U novootvorenoj butique radnji u Podgorici, na adresi Rimski trg 62, možete doživjeti jedinstven osjećaj kupovine uz asistenciju iskusnog i obučenog osoblja koje će Vam pomoći da pronadjete Vaš model sunčanih i dioptrijskih naočara u luksuznom ambijentu koji Vas neće ostaviti ravnodušnim. Shodno navikama naših dugogodišnjih klijenata i implementacijom savremenih platnih metoda u našim optikama možete vršiti plaćanje na više mjesečnih rata preko CKB shopping i Hipotekarna Premium kartice, dok je takođe moguće refundirati očna pomagala putem potvrda iz Fonda zdravstva Crne Gore. Tokom ljeta i sezone sunčanih naočara nudimo brojne popuste i akcijske sedmice, o čemu se možete informisati putem Instagram stranice @optikamirkovic, kao i web stranice www.optikamirkovic.me odakle možete online poručiti Vaš omiljeni model naočara, očnih pomagala ili sočiva u boji.

foto: Optika Mirković