Za dobar seksualni život: Šta je neophodno imati?

Seks stručnjakinja podijelila je jednostavan ‘sastojak’ dobrog i zdravog seksualnog života i blaženstva među čaršafima

11426 pregleda12 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock

Trenerka seksualnosti i odnosa, Pallavi Barnwal, često dijeli savjete o seksu sa svojim pratiocima na društvenim mrežama, ali kaže da je ključ dobrog seksualnog života prilično jednostavan. Pallavi radi na tome da parove usmjeri prema sigurnijim i strastvenijim vezama.

Seks stručnjakinja podijelila je jednostavan ‘sastojak’ dobrog i zdravog seksualnog života i blaženstva među čaršafima, a mogao bi vas iznenaditi.

U nedavnoj objavi govorila je o tome koliko je važno imati strpljenje kada je u pitanju seks, tvrdeći da je to jedna od najvažnijih stvari koje treba imati kako bi se osiguralo da iz veze ne nestane strast.

"Kada dva partnera dožive orgazam u različito vrijeme, potrebno je seksualno strpljenje. Strpi se dok drugi partner ne osjeti isto i učini seks prijatnim iskustvom za oboje", savetuje Pallavi.

Svaki pojedinac je drugačiji pa tako i njihova mehanika zadovoljstva.

"Ako ste voljni da potrošite vrijeme i trud kako biste seksualno upoznali svog partnera treba da saznate šta ih pali, koje su njihove želje, kako bi željeli da budu zadovoljeni, koja je njihova metoda dolaska do orgazma", preporučuje Pallavi, prenosi 24sata.hr.