Šta ovih dana nose najbolje stilizovane djevojke na Instagramu?

Među ostalim traženim komadima su bijela ili prugasta košulja, tank top, klasične ravne kožne natikače, torbe od prirodnih materijala…

17905 pregleda2 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Instagram

Instagram je posljednjih nekoliko sedmica prepun sjajnih stilskih predloga, a iza njih stoje modne influencerke kod kojih se uvijek može naći nova doza modne inspiracije.

Bez obzira gdje se nalazili, uvijek smo u potrazi za modnom inspiracijom. Nepodnošljivo je vruće, a osvježenje pronalazimo u stilskim rješenjima koja nam na neki način olakšavaju i uljepšavaju svakodnevicu - za njima po navici tragamo na Instagramu, na provjerenim adresama stranih i domaćih influencerki i cool djevojaka koje se ističu modnim izrazom, piše Gloria Glam.

Trendovi za ljetnju sezonu sugeriišu mrežaste komade, jarke boje, retro stil i udobnost pomiješanu sa osnovnim komadima, ali uveliko su na cijeni i dobri stari modni klasici, oni bazični komadi uz koje se gradi i te kako dobar modni look.

Među ostalim traženim komadima su bijela ili prugasta košulja, tank top, klasične ravne kožne natikače, torbe od prirodnih materijala.

Ova sezona prolazi i više u znaku udobnih cargo ili širokih pantalona i farmerica koje su u velikom dijelu zamijenile suknje i haljine.

Izdvojene stranice sa Instagrama možete uzeti kao smjernice prilikom stilizovanja komada u skladu sa sopstvenim stilom - donose inspiraciju za izgled na plaži, šetnju gradom, večernji izlazak....