DPS Budva: Dragana Mitrović nositeljka liste na predstojećim izborima

Iz te partije je najavljeno da će u narednim danima predstaviti i izborni program za izlazak iz "dugotrajuće krize"

5926 pregleda14 komentar(a)
Foto: DPS Budva

Na sinoć održanoj sjednici Opštinskog odbora Demokratske partije socijalista (DPS) Budva, Dragana Mitrović je jednoglasno izabrana za nositeljku liste na predstojećim, oktobarskim izborima.

"Opštinski odbor DPS Budva uvjeren je da smo na bazi odlučno sprovedenih reformi na svim nivoima, izašli u susret očekivanjima građana, i zbog toga sa opravdanim optimizmom dočekujemo predstojeće izbore", navodi se u saopštenju.

Konstatovano je da su izbori najbolja šansa za promjene koje su neophodne "da bi se Budva vratila sebi, poslije dugogodišnje disfunkcionalnosti bivše lokalne vlasti".

Iz te partije je najavljeno da će u narednim danima predstaviti i izborni program za izlazak iz "dugotrajuće krize", a koji će biti razvojni, a ujedno i sanacioni, realni i ambiciozni, sa punim učešćem šire društvene zajednice u njegovom kreiranju.

foto: DPS Budva

Sjednici Opštinskog odbora prisustvovali su i koordinator ispred Predsjedništva partije Andrija Nikolić, te koordinator ispred Izvršnog odbora Boris Muratović.

Dragana Mitrović je rođena 1965. godine. U Nikšiću je završila Filozofski fakultet, smjer istorija i geografija. Pune tri decenije predaje predmet istorija i geografija u OŠ “Druga osnovna škola”.