Casa Hospitality Management operater novog condo hotela u Kolašinu u sklopu Wolf Condominium kompleksa

Upravljanjem hotelom u sklopu Wolf Condominium kompleksa, Casa Hospitality Management, u okviru koje posluje hotelska grupacija Casa del Mare, širi svoje poslovanje i na sjever Crne Gore

51977 pregleda0 komentar(a)
Foto: Wolf Condominium kompleks

Casa Hospitality Management, u okviru koje posluje renomirana crnogorska grupacija u sektoru hotelijerstva i ugostiteljstva, Casa del Mare, biće operater condo hotela koji se gradi u sklopu Wolf Condominium kompleksa u Kolašinu. Ovo je šesti u nizu hotela kojima upravlja ova kompanija, a prvi na sjeveru naše zemlje. Budući hotel imaće čak do 124 potencijalne smještajne jedinice, spa centar i bazen, te jedinstven restoranski koncept, a njegova vrijednost je procijenjena na 15 miliona eura. Otvaranjem condo hotela i komplementarnih biznisa u sklopu kompleksa, obezbijediće se oko stotinu novih radnih mjesta. Očekuje se da će hotel svoje prve goste dočekati na proljeće 2024. godine.

FOTO: Wolf Condominium kompleks
FOTO: Wolf Condominium kompleks
FOTO: Wolf Condominium kompleks
FOTO: Wolf Condominium kompleks
FOTO: Wolf Condominium kompleks

“Za cijeli tim, koji stvara kako kroz menadžment kompaniju Casa Hospitality Management, tako i samu hotelsku grupaciju Casa del Mare, ovo je zbilja jedinstvena prilika da znanje i iskustvo koje smo godinama sticali, upotrijebimo u najbolju svrhu - stvarajući novu turističku vrijednost u okviru Wolf Condominium kompleksa u Kolašinu, jednom od najbrže rastućih zimskih centara naše zemlje. Širenje našeg porodičnog biznisa na ovaj način je velika šansa, ali i ozbiljan poduhvat. Sve što smo godinama sticali kroz našu grupaciju, ove godine smo krunisali osnivanjem Casa Hospitality Management kompanije, koja je specijalizovana za upravljanje, menadžment, konsultantske usluge i sve ono što čini jedan projekat iz oblasti ugostiteljstva i hotelijerstva uspješnim”, ističe osnivač Casa Hospitality Management kompanije, Nikola Milić. “Sigurni smo da će hotel u Kolašinu, koji razvijamo zajedno sa partnerima, a čiji ćemo brend predstaviti javnosti do kraja ove godine, biti jedinstveno mjesto za zimski i ljetnji odmor, u kojem će se ljudi osjećati kao kod kuće i kojem će se rado vraćati,” kazao je Milić.

Rad u novoj sredini podrazumijeva i aktivnu participaciju u društvenom životu Kolašina, kao i kontinuirano osluškivanje onoga što su potrebe lokalnog stanovništva, vjeruju u Casa Hospitality Management kompaniji. “Posebno se radujemo saradnji sa mještanima, lokalnom zajednicom i organizacijama, ne samo iz domena ugostiteljstva, već i kulture, sporta, turizma i drugih srodnih grana, kako bismo, promovišući i stavljajući u funkciju ono što je dobro i lokalno, na najbolji način odgovorili na ono što su očekivanja i potrebe naših gostiju. Suština brenda Casa del Mare je odgovorno poslovanje i transparentan odnos prema društvu čiji smo dio, što uključuje doprinos očuvanju kulturnog nasljeđa i životne sredine. Na isti način osmišljen je i Wolf Condominium, a tu nit nastaviće i condo hotel kojim ćemo upravljati”, istakla je direktorica marketinga i prodaje Casa del Mare hotelske grupacije, Milena Milić.

Hotelska grupacija Casa del Mare posluje već 13 godina i danas broji pet boutique hotela u kotorskom i hercegnovskom dijelu zaliva – Casa del Mare Blanche, Casa del Mare Mediterraneo, Casa del Mare Amfora, Casa del Mare Vizura i Casa del Mare Pietra. Na osnovu dugogodišnjeg rada i iskustva u domenu turizma i ugostiteljstva, ova hotelska grupacija dobitnik je prestižnih domaćih i regionalnih priznanja. Dvostruki su dobitnici Wild Beauty Award, najprestižnije crnogorske nagrade u oblasti turizma koju dodjeljuje Nacionalna turistička organizacija, za najbolji mali hotel na crnogorskom primorju u 2010. godini i najbolji brend za hotelijerstvo Crne Gore u 2018. godini. Na njihovoj listi nagrada nalazi se i nagrada Brand Leader, za najbolju kompaniju u jugoistočnoj Evropi sa autentičnom i sofisticiranom ponudom malih hotela, kao i nagrada Tripadvisor Travellers Choice za 2014. i 2015. godinu i Tripadvisor sertifikata za izvrsnost za 2015. godinu.

Wolf Condominium kompleks, novi dodatak turističkom sadržaju Kolašina u okviru koga će poslovati condo hotel, u svojoj ponudi ima i stanove, turističke apartmane, kao i poslovne prostore koji su na prodaju i koji, a u skladu sa željama vlasnika, mogu postati ravnopravan dio condo hotela.

foto: Casa Hospitality Management