Džudović: Rezultat važan, ali njime ne želimo sakriti nedostatke u našoj igri

Miodrag Džudović nakon dva od dva, i pobjede Budućnosti u derbiju nad Sutjeskom akcenat stavio na propuste koje treba ispraviti

10363 pregleda0 komentar(a)
Džudović zabrinut propustima u organizaciji igre do poluvremena, Foto: FSCG

Budućnost je četvrti put zaredom dobila Sutjesku, sinoć je protiv najvećeg rivala drugu pobjedu (2:0), u isto toliko utakmica na klupi "plavih" slavio Miodrag - Nane Džudović. Da li je baš slavio!?

"U ovom trenutku važan je rezultat ali iza njega ne želim da se krijem. Naravno, on donosi atmoseferu za rad, elan u ekipi, nove mogućnosti... Moramo, međutim, da budemo svjesni nekih stvari - prvo poluvriejme je bilo loše, bili smo nesigurni. Ne znam da li je razlog tome prva utakmica na našem terenu, derbi, ogromna očekivanja.., ali Budućnost mora više. Definitivno! Nedopustivo je bilo, previše propusta i mora bolje", kazao je Džudović u prvoj analizi pobjede u derbiju nad Sutjeskom a potom se osvrnuo na drugi dio utakmice.

"Što se tiče drugog, počeli smo pravilno da igramo, organizovanije i kao plod igre su došli prvi i drugi gol. A potom smo odigrali i na rezultat. Imali smo i problema u pripremi, povrede, ali i pri kraju poluvremena neke sitne povrede. Želimo da popravimo igru i svi zajedno ćemo raditi na tome, a rezultatom moram biti zadovljan", zaključio je Džudović.