DPS: Demokrate opet kukavički udaraju s leđa

Iz Kluba odbornika DPS-a još navode da Demokratama smeta sve što je urađeno u prethodnom periodu, tužni su što se Podgorica svakim danom razvija, što je lokalna vlast domaćin značajnim međunarodnim forumima, što su u toku investicije od važnosti za svaki segment razvoja grada

78 pregleda49 komentar(a)
DPS logo
03.10.2017. 18:18h

Demokratska Crna Gora, kojoj je jedini učinak u Podgorici to što održava pres konferencije povodom godišnjice od propalih incijativa u lokalnom parlamentu, i dalje pokušava neistinama da zamajava crnogorsku javnost, navodi se u reakciji Kluba odbornika DPS-a u Skupštini glavnog grada na današnje navode Demokrata.

Dalje se kaže da pričaju o radu u Glavnom gradu isti oni za koje je, prije samo par dana, njihov koalicioni partner potrdio da upravo Demokrate zapošljavaju članove familija i imaju najgoru upravu u istoriji opština u kojima su na vlasti.

"Tužno zvuči kad Demokrate nemaju drugih argumenata već potežu davno završene priče i lažno tumače odluke u kojima su i sami učestvovali, kao što je ona oko izbora u mjesnim zajendicama, za koju su i oni glasali. Još tužnije je što ne shvataju da ovakva retorika, zasnovana na neistinama i uvredama, govori o nemoći Demokrata da nađu argumentaciju protiv uprave u Glavnom gradu. Jedino što Demokrate znaju je da "kukavički udaraju s leđa“ kako ih je okarakterisao njihov koalicioni partner sa kojim i dalje sarađuju", ističe se u reagovanju.

Iz Kluba odbornika DPS-a još navode da Demokratama smeta sve što je urađeno u prethodnom periodu, tužni su što se Podgorica svakim danom razvija, što je lokalna vlast domaćin značajnim međunarodnim forumima, što su u toku investicije od važnosti za svaki segment razvoja grada, kao i da vide sve što se radi u Podgorici pa uporede sa opštinama u kojima vrše vlast, gdje su jedino uspjeli da naplate komunalije, i da se time pohvale.

"U pokušaju da zamaskiraju lošu upravu u tim opštinama, šire najprizemnije neistine o Podgorici, vodeći isključivo računa o sopstvenom interesu. Šta drugo i očekivati od onih koji uzimaju plate od više hiljada eura novca građana a ne idu na posao? Ono što najviše boli Demokrate je upravo činjenica da Demokratska partija socijalista sigurno dobija izbore u Podgorici, kao uostalom i sve dosad. Da nije tako, pa zar bi bilo potrebe da svaki dan sazivaju presove i ubjeđuju ljude kako su u pravu?", navodi se na kraju reagovanja Kluba odbornika DPS-a.