Devet medalja za džiu-džicu takmičare Stare Varoši

Crna Gora je osvojila drugo mjesto u ukupnom plasmanu

2692 pregleda3 komentar(a)
Foto: Džiu-džicu klub Stara Varoš

Takmičari džiu-džicu kluba Stara Varoš osvojili su devet medalja (pet zlatnih, tri srebrne i jednu bronzanu) na Balkanskom prvenstvu i Balkan openu, turniru koji ima status Svjetskog kupa.

Oba turnira na programu su bila prethodna tri dana u Banjaluci, a Crna Gora je osvojila drugo mjesto u ukupnom plasmanu.

foto: Džiu-džicu klub Stara Varoš

Zlatne medalje su osvojili: Balša Sinđić, u fighting disciplini i u ne waza disciplini do 42 kilograma, senior Nikola Perović do 94 kilograma, ne waza disciplina, Maksim Bulatović do 30 kilograma u fighting disciplina i Boško Zindović u ne waza disciplini do 50 kilograma.

Balša Sinđić na pobjedničkom postoljufoto: Džiu-džicu klub Stara Varoš

Srebrne medalje su osvojili: Aleksa Šaban do 66 kilograma ne waza disciplina, Boško Zindović do 55 kilograma fighting disciplina, Elena Jovanovic do 44 kilograma ne waza disciplina.

Boško Zindović na pobjedničkom postoljufoto: Džiu-džicu klub Stara Varoš

Bronzani je bio Lazar Mitrović do 30 kilograma fighting diciplina, dok su ovog puta bez medalje ostali Lazar Raičević, Nikola Mitrović i Mihailo Bajčetić.

Nikola Perovićfoto: Džiu-džicu klub Stara Varoš

"Pokazali smo da smo u stanju da konstatno dajemo reprezentativce koji prave odlične rezultate u svim uzrastima u obje borbene discipline. Posebno treba istaći duplu zlatnu medalju talentovanog Balše Sinđica, zatim Bulatovića i Zindovića kao i iskusnog seniora Nikole Perovića koji je pokazao totalnu superiornost do 94 kilograma, kojeg, nadamo se, očekuje nastup na Svjetskom prvenstvu ove godine", izjavili su treneri kluba, braća Jokmanović.